New Balance este o marca americana cu o istorie importanta in productia de pantofi sport, incepandu-si activitatea la inceputul secolului trecut. Si-a castigat repede un renume datorita calitatii si a faptului ca acorda performanta purtatorului. New Balance ofera clientilor o gama variata de incaltaminte casual si sport, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Daca cele mai cunoscute modele de New Balance sunt pantofii speciali de alergare, va prezentam mai jos colectia de ghete si pantofi casual al renumitului brand american. Evitati fake-urile si replicile originalului New Balance vizualizand ofera de pantofi si ghete casual NBAS barbatesti din oferta reprezentantei online New Balance Romania dar si la MyCloset, B-Mall sau Ready to Wear. Multe modele au preturi reduse cu 50% caz in care credem ca pe langa seriozitatea acestor magazine online veti avea parte si de confortul si prestanta pe care o pereche de “nbasi” o ofera.

Ghete casual barbatesti marca New Balance confectionate la exterior din piele naturala si material textil iar pe interior din material textil cu tehnologie New Balance Athletic Shoes. Talpa este rezistenta dintr-un material sintetic specific incaltamintei New Balance, ce confera stabilitate si aderenta.

 

 

Pantofi si ghete casual New Balance barbatesti din oferta reprezentantei online New Balance Romania MyClosetB-Mall si Ready to Wear. Ghete casual barbatesti marca New Balance din piele naturala, material textil Interior : material textil Talpa : material sintetic.

Exit mobile version