depurtat.ro

Pe scurt, un toc stiletto este un toc lung si subtire, un toc inalt la pantofii sau cizmele de dama. Este denumit asa dupa pumnalul stilet, expresie aparuta la inceputul anilor 30. Lungimea tocurilor stiletto variaza de la 2,5cm pana la 25cm sau mai mult in functie de platforma folosita. Pantofii Stiletto, au revenit in atentia fashionistelor in ultimii ani, dorind sa transmita forta si feminitate, dupa ce incepand cu anii 60 datorita productiei de masa au facut dificila si in acelasi timp nerentabila din punct de vedere financiar sustinerea acestei mode. Pantofii Stiletto nu doar ca si-au facut prezenta in Romania in trend cu moda occidentala, insa au ajuns sa fie chiar produsi la noi in tara, si asta pastrand un standard de calitate foarte ridicat (vezi modele Dorothy, Sonia sau Vivian de mai jos).

Daca acest tip de pantof va pune in valoare atunci va recomandam cateva modele de pantofi Stiletto comercializate de magazinele online: Pantoful-Galben, FashionDaysRuby`s,  Matar Shoes and More sau Comodo.

 

Pantofi Stiletto Gas

 

vezi pagina promotiei aici

 

Pantofi Stiletto Navy Rosemary

 

Pantofi Stiletto Navy Rosemary

Pantofi Stiletto Navy Rosemary

mergi la magazinul online

 

Pantofi Stiletto Camel Noemy

 

Pantofi Stiletto Camel Noemy

Pantofi Stiletto Camel Noemy

mergi la magazinul  online

 

Pantofi Stiletto din piele naturala Dorothy

 

Pantofi Stiletto din piele naturala lucioasa de culoare rosie. Exteriorul piele naturala, interiorul piele naturala. O pereche de pantofi foarte eleganti, cu toc subtire si varf ascutit; un must-have in orice garderoba. Tocul este subtire, vopsit rosu. Talpa pe exterior este bej, culoare ce se regaseste si in interiorul pantofului pe talpa. Fabricat in Romania.

otter.ro
Pantofi Stiletto din piele naturala Dorothy culoare rosie

Pantofi Stiletto din piele naturala

mergi la magazinul online

 

Pantofi Stiletto din piele naturala Vivian

 

Pantofi Stiletto din piele naturala lucioasa de culoare nude-rose. Exteriorul piele naturala, interiorul piele naturala. O pereche de pantofi foarte eleganti, cu toc subtire de 8,5cm si varf ascutit; un must-have in orice garderoba. Tocul este subtire, vopsit intr-o nuanta diferita fata de culoarea pantofului (roz deschis). Talpa pe exterior este bej, culoare ce se regaseste si in interiorul pantofului pe talpa. Fabricat in Romania.

Pantofi Stiletto din piele naturala Vivian

Pantofi Stiletto din piele naturala Vivian

mergi la magazinul online

 

Pantofi Stiletto din piele naturala Sonia

 

Pantofi Stiletto din piele naturala lucioasa de culoare neagra. Exteriorul piele naturala, interiorul piele naturala. Tocul este subtire, vopsit in culoarea neagra si are inaltimea de 8,5cm. Talpa pe exterior este rosie, culoare ce se regaseste si in interiorul pantofului pe talpa. Fabricat in Romania.

Vezi intreaga colectie de pantofi Stiletto la Pantoful-Galben, FashionDaysRuby`s,  Matar Shoes and More si Comodo.

Pantofi Stiletto din piele naturala lucioasa de culoare neagra

Pantofi Stiletto negri din piele naturala lucioasa

mergi la magazinul online

answear.ro