Basmele ne-au fermecat pe toti. Timp de sute de ani, generatii de-a randul s-au visat eroi, printi sau printese. Aduse din negurile vremilor de catre povestitori si scriitori talentati, multe dintre ele au fost ecranizate de catre Disney, sporindu-le farmecul si popularitatea. Ca daca nu ar fi….nu s-ar povesti! Cele mai frumoase papusi cu Printese Disney din basmele ce incanta copilaria fetitelor. Papusile au 30 de cm inaltime, sunt articulate si vin impreuna cu diverse accesorii.

Cele mai ieftine papusi cu printesele Disney veti gasi in magazinele online specializate: Hippoland RomaniaeMAG.roNicoroBeKIDjucarie.rokrista.ro,Nichi dutaBebeBlissDinoLandMagazinul ElefantBest KidsVentum Kids si 3 Pitici.

 

Printese Disney: Papusa Ariel

 

Mai multe personaje de basm au numele de Ariel, desi cea mai cunoscuta este cu siguranta Mica Sirena. Printesa noastra de aici nu prea arata a sirena, mai ales daca ne uitam la pantofiorii ei extrem de fini si de eleganti. Dar cu Disney… multe lucruri imposibile devin realizabile! Papusa-printesa Disney, articulata si cu accesorii.

Fetita ta va fi incantata de aceasta Printesa Disney, Sirena Ariel unul dintre cele mai cunoscute personaje din basmele Disney. Frumoasa papusa Ariel este imbracata cu o rochie de bal de culoare roz si cu o tiara sclipitoare asortata.

mergi la magazinul online

 

Printese Disney: Papusa Cenusareasa

 

Papusa Printesa Disney Cenusareasa, articulata si cu accesorii. Povestea Cenusaresei o stim cu totii. Dar papusile Disney vor sa ne-o aminteasca in versiunea lor proprie. Iat-o aici pe Cenusareasa imbracata intr-o minunata rochie albastra, pregatindu-se pentru bal. Dar este oare balul la care il va gasi pe frumosul print?

mergi la magazinul online

 

Printese Disney: Papusa Alba ca Zapada

 

Papusa Printesa Disney Alba ca Zapada, articulata si cu accesorii. “Oglinda-oglinjoara, cine este cea mai frumosa din tara?” Iar daca voi credeti ca raspunsul corect este Alba ca Zapada, sa stiti ca de aceasta data va inselati! Adevaratul raspuns este:  Printesa Disney care o intruchipeaza in acest moment pe Alba ca Zapada!

mergi la magazinul online

 

Printese Disney: Papusa Rapunzel

 

Papusa-printesa Disney Rapunzel cu parul lung si blond, articulata si cu accesorii. Basmul frumoasei Rapunzel cu al sau lung par de aur a devenit popular datorita Fratilor Grimm, acum aproape 200 de ani. Adus pe ecrane de catre faimoasa companie Disney, iat-o acum pe eroina noastra intruchipata de catre una dintre faimoasele sale papusi! Aceasta este o papusa minunata, parul este lung astfel incat poate fi pieptanat cu usurinta.

mergi la magazinul online

 

 

Printese Disney: Frumoasa din Padurea Adormita

 

Papusa Printesa Disney Aurora – Frumoasa din Padurea Adormita, articulata si cu accesorii. Povestea Frumoasei Adormite este transpusa cu eleganta si rafinament de catre Disney prin aceasta papusa minunata. Iar alaturi de aceasta printesa deosebita iti doresti ca basmul sa nu se mai termine niciodata!

mergi la magazinul online

Cele mai ieftine papusi cu printesele Disney veti gasi in magazinele online specializate: CarturestiHippoland Romania, eMAG.roNicoroBeKIDjucarie.rokrista.ro,NichidutaBebeBlissDinoLandMagazinul ElefantBest KidsVentum Kids si 3 Pitici.

Exit mobile version