Ai crezut că aventurile My Little Pony Equestria Girls – fetitele ponei s-au incheiat atunci cand in My Little Pony Friendship is Magic, Twilight Sparke a reusit sa gaseasca portalul lui Canterlot? Te-ai inselat, Hasbro Studios a anuntat ca in toamna anului 2014 va dezvalui in exclusivitate cel de-al doilea film de desene animate Equestria Girls. Desi intriga este inca tinuta sub secret, se pare ca muzica va juca un rol mai important decat oricand, denumit Rainbow Rocks urmatorul desen animat are deja o serie de papusi cu personajele My Little Pony – Equestria Girls, acum cantarete de muzica rock.

 

Papusile Equestria Girls cantarete,  aceste păpuşi din seria My Little Pony pot să cânte cu adevărat! Fiecare păpuşă elegantă va cânta un cântecel şi va vorbi atunci când o vei prinde de mână pentru a o felicita. Poţi forma chiar şi o trupă din fețitele Equestria, prin aşezarea păpuşilor una lâgă alta şi punându-le să cânte în acelaşi timp. Fiecare păpuşă este îmbrăcată cu o ţinută la modă şi are un instrument muzical. Dimensiuni: 51 x 229 x 330 mm. Fiecare papusa este vanduta separat, caz in care va trebui sa specificati modelul dorit in cadrul comenzii, Twilight Sparkle, Pinkie Pie, etc. Papusile Equestria Girls cantarete, personajele din viitorul desen animat (toamna 2014) Rainbow Rocks sunt disponibile la magazinele online HippolandBestkidselefant, EMAG si 3Pitici.

 

 

 

 

My Little Pony prezinta:  Papusa cantareata Trixie Lulamoon! Intr-o tinuta uimitoare, rebela de la Equestria Girls performeaza in moda la fel de bine ca si in muzica. Pregateste-i tinuta de magician pentru o seara rock plina de culoare! Pachetul include papusa Trixie Lulamoon, extensie de par in culorile curcubeului, perie si chitara.

 

 

Tot din seria Equestria Girls, papusile cantarete, gasim cateva modele la magazinul online Noriel, acestor papusi, mai ieftine fiind, le lipsesc functiile muzicale. Dar de ce nu ar lua parte la concertul Rainbow Rocks alaturi de fetita ta?

 

 

Papusile Equestria Girls cantarete, personajele din viitorul desen animat (toamna 2014) Rainbow Rocks sunt disponibile la magazinel online Hippoland.roBestkidselefant, eMAG,  si 3Pitici

Exit mobile version