CK ONE SUMMER de Calvin Klein este un parfum de vara, fresh si aromat cu note citrice, destinat atat femeilor cat și bărbaților. Parfumul creează o stare de spirit universală. Parfumul emblematic prezintă un colorit îndrăzneț, emană o simplitate juvenilă și revigorantă. Celebrând individualitatea, acest parfum de vara induce entuziasmul oportunităților nelimitate, practic ceea ce ne insufla acest anotimp.

Artizanul parfumului CK One Summer editie limitata, sub pseudonimul Mishko, este cunoscut prin arta sa, care se inspiră nu doar din lumea reală, ci și din cea suprarealistă. Rezultatul este o adevărată operă de artă unică și de neconfundat, care folosește elemente grafice. Exact aceste calități a materializat Mishko în parfumul Calvin Klein CK One Summer 2021.

Flaconul, de culoare albastru electric, este decorat de un text deformat, care evocă o realitate încețoșată, din cauza soarelui orbitor. Parfumul citric proaspăt, care se ascunde în acest flacon unic, va trezi toate simțurile în zilele caniculare de vară.

CK ONE SUMMER (editie limitata 2021) poate fi cumparat de la Notino, eMAG si elefant.

Parfumul combină notele proaspete de ceai verde, papaya și bergamotă. Accentele rafinate de nucșoară, violetă, cardamom și trandafir sunt armonizate perfect. Parfumul CK ONE prezintă accente masculine și feminine. CK ONE este un parfum revoluționar, desprins de stereotipurile tradiționale de gen, accentele feminine florale întâlnesc notele masculine de mosc într-un parfum unisex.

Revigorant, inspirat de răcoarea unei oaze, noutatea CK ONE SUMMER 2021 în ediție limitată este parfumul care nu face abstracție de gen, reflectă toate emoțiile verii prezentând un parfum citric-lemnos. Parfumul energizant evocă briza oceanului, reliefând notele de vârf de mandarină, ghimbir și sare de mare. Îmbogățită cu salvie, notele de bază de lemn de santal și de ambră conferă un caracter efemer fascinant și senzual. Exalând nonșalanță și juvenilitate, CK ONE SUMMER evocă o zi estivală de plajă. Sticla suprarealistă proiectată de Mishko prezintă o gradație de la albastru spre verde și un text distorsionat, ce evocă perfect atmosfera verii.

Cumpara CK One Summer de la Notino si vei avea nu doar livrare gratuită la fiecare achiziție de parfumuri din colecția CK One dar și un cadou special la achiziția acestui parfum de vara unisex Calvin Klein. Vezi si oferta eMAG si elefant la acest parfum, il poti achizitiona la un pret mai mic.

Exit mobile version