Cosmetice Violetta Disney: apa de parfum, apa de toaleta, deodorant, gel de dus si sampon, balsam de buze personalizate Violetta Disney , la cele mai mici preturi din oferta magazinului online www.elefant.ro.

 

Apa de parfum Violetta Dance, 50 ml. Parfum plin de citrice spumante si fructe zemoase, delicat invelit in note de mosc si vanilie. Notele de varf: portocala, lamaie, mandarina; Note de mijloc: iasomie, mere, pere, prune, nuca de cocos; Notele de baza: lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, mosc.

 

Parfum adolescente Apa de toaleta Violetta Passion. Parfum cu compozitie de lamaie, mere, zmeura combinat cu flori de trandafir, iasomie și lemn de santal. Note de varf: capsuni, coacaze negre, lamaie, mere, zmeura; Note de mijloc: bujor, frezie, iasomie, trandafir; Note de baza: ambra, lemn de santal, mosc.

 

Apa de toaleta Violetta Music, 20 ml. Parfum cu amestec floral-fructat. Note de top: ananas, bergamota; Note de mijloc: frezie, bujor roz, piersic; Note de baza: cedru alb, ambra, mosc.

 

Apa de parfum Violetta Love, 50 ml. Parfum de fructe combinat cu arome florale. Note de top: prune, capsuni; Note de mijloc: violet, mimoza, iasomie; Note de baza: chihlimbar, vanilie, lemn de teak.

 

Set cadou cosmetice Violetta Love. Setul contine: Apa de parfum, 50 ml; Deodorant spray, 150 ml. Parfum de fructe combinat cu arome florale. Note de top: prune, capsuni; Note de mijloc: violet, mimoza, iasomie; Note de baza: chihlimbar, vanilie, lemn de teak.

 

CITESTE SI:  Parfumuri originale Giorgio Armani Acqua di Gio pentru barbati si Acqua di Gioia pentru femei

Gel de dus si sampon 2 in 1 Violetta Love, 250 ml. Gel de dus si sampon de par, cu un parfum de fructe combinat cu arome florale.

 

Balsam de buze Cosmetice Disney Violetta

 

Parfum deodorant Violetta Love, 75 ml, un parfum de fructe combinat cu arome florale. Note de top: prune, capsuni, Note de mijloc: violet, mimoza, iasomie, Note de baza: chihlimbar, vanilie, lemn de teak.

 

Parfum Deodeorant La Rive Violetta Disney Cosmetice pentru fete adolescente. Parfum plin de citrice spumante si fructe zemoase, delicat invelit in note de mosc si vanilie. Notele de varf: portocala, lamaie, mandarina; Note de mijloc: iasomie, mere, pere, prune, nuca de cocos;Notele de baza: lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, mosc.

 

Deodorant spray Violetta Love La Rive, 150 ml. Prospetime garantata pentru intreaga zi, datorita parfumului de fructe combinat cu arome florale.

Deodorant spray Violetta Dance. Prospetime garantata pentru intreaga zi, datorita parfumului de fructe combinat cu arome florale.

 

Cosmetice Violetta Disney: apa de parfum, apa de toaleta, deodorant, gel de dus si sampon, balsam de buze personalizate Violetta Disney , la cele mai mici preturi din oferta magazinului online www.elefant.ro.