Cosmetice Violetta Disney: apa de parfum, apa de toaleta, deodorant, gel de dus si sampon, balsam de buze personalizate Violetta Disney , la cele mai mici preturi din oferta magazinului online notino. Alte parfumuri la prețuri bune, pentru copii – băieți sau fetițe – veți găsi la eMAG și marionnaud.

Apa de parfum Violetta Dance, 50 ml. Parfum plin de citrice spumante si fructe zemoase, delicat invelit in note de mosc si vanilie. Notele de varf: portocala, lamaie, mandarina; Note de mijloc: iasomie, mere, pere, prune, nuca de cocos; Notele de baza: lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, mosc.

Cosmetice Disney Apa de parfum Violetta Dance

Cosmetice Disney Apa de parfum Violetta Dance

Parfum adolescente Apa de toaleta Violetta Passion. Parfum cu compozitie de lamaie, mere, zmeura combinat cu flori de trandafir, iasomie și lemn de santal. Note de varf: capsuni, coacaze negre, lamaie, mere, zmeura; Note de mijloc: bujor, frezie, iasomie, trandafir; Note de baza: ambra, lemn de santal, mosc.

Parfum Apa de toaleta Violetta Passion

Apa de toaleta Violetta Music, 20 ml. Parfum cu amestec floral-fructat. Note de top: ananas, bergamota; Note de mijloc: frezie, bujor roz, piersic; Note de baza: cedru alb, ambra, mosc.

Apa de toaleta Violetta Music

Apa de parfum Violetta Love, 50 ml. Parfum de fructe combinat cu arome florale. Note de top: prune, capsuni; Note de mijloc: violet, mimoza, iasomie; Note de baza: chihlimbar, vanilie, lemn de teak.

Apa de parfum Violetta Love

Set cadou cosmetice Violetta Love. Setul contine: Apa de parfum, 50 ml; Deodorant spray, 150 ml. Parfum de fructe combinat cu arome florale. Note de top: prune, capsuni; Note de mijloc: violet, mimoza, iasomie; Note de baza: chihlimbar, vanilie, lemn de teak.

Set cadou cosmetice Violetta Love

Gel de dus si sampon 2 in 1 Violetta Love, 250 ml. Gel de dus si sampon de par, cu un parfum de fructe combinat cu arome florale.

Gel de dus sampon Violetta Love.

Balsam de buze Cosmetice Disney Violetta

Balsam de buze – Cosmetice Disney Violetta

Parfum deodorant Violetta Love, 75 ml, un parfum de fructe combinat cu arome florale. Note de top: prune, capsuni, Note de mijloc: violet, mimoza, iasomie, Note de baza: chihlimbar, vanilie, lemn de teak.

Parfum Deodorant Violetta Love La Rive

Parfum Deodeorant La Rive Violetta Disney Cosmetice pentru fete adolescente. Parfum plin de citrice spumante si fructe zemoase, delicat invelit in note de mosc si vanilie. Notele de varf: portocala, lamaie, mandarina; Note de mijloc: iasomie, mere, pere, prune, nuca de cocos;Notele de baza: lemn de cedru, lemn de santal, vanilie, mosc.

Parfum Violetta Disney aroma citrice

Deodorant spray Violetta Love La Rive, 150 ml. Prospetime garantata pentru intreaga zi, datorita parfumului de fructe combinat cu arome florale.

Deodorant spray Violetta Love La Rive

Deodorant spray Violetta Dance. Prospetime garantata pentru intreaga zi, datorita parfumului de fructe combinat cu arome florale.

Deodorant spray Violetta Dance

Cosmetice Violetta Disney: apa de parfum, apa de toaleta, deodorant, gel de dus si sampon, balsam de buze personalizate Violetta Disney , precum și alte parfumuri la prețuri bune, pentru copii – băieți sau fetițe – în oferta magazinelor online notino, eMAG și marionnaud.

Exit mobile version