Patul tapiţat Mito este un pat cu cadru din lemn, cu aspect modern si conturat in linii drepte, insa cu accente clasice prin căpătâiul capitonat şi uşor ondulat. Căpătaiul inalt tapiţat va oferă spirijinul şi confortul ideal atunci când vă relaxaţi, citiţi sau priviţi la televizor. Cadrul patului este tapiţat in intregime cu piele ecologică PU.

Patul modern Mito este construit pe un cadru de lemn tapiţat in intregime cu piele ecologica PU, rezistentă in timp și foarte ușor de intreţinut iar picioarele patului sunt fabricate dintr-un metal rezistent. Patul conţine suport de tip lamelar pentru saltea iar capataiul din pal melaminat. Calitatea finisajelor si rezistenta in timp este ceea ce caracterizeaza acest pat, iar alura moderna si pretul ce il incadreaza in plaja medie ar trebui sa fie argumentele pro principale in decizia dvs. de achizitie.

In plus, montajul patului tapitat cu cadru din lemn Mito este rapid si usor, fara a avea aptitudini de meserias, si acesta datorita schitei de montaj incluse in colet, cu ajutorul careia in maxim o ora veti reusi sa il asamblati.

Patul cu cadru din lemn tapitat Mito poate fi cumparat in doua dimensiuni, una cu latime de 148cm (deci pentru saltea de pat de 140 cm) si cu latime de 168cm (pentru saltelele de 160cm). Diferenta de pret dintre cele doua marimi nu este deloc mare, undeva in jur de 50 de lei, in functie de reducerile de pret practicate de magazinul online SomProduct. Inaltimea picioarelor este de 12 cm, iar lungimea totala a patului este de 224cm. Capataiul are aproximativ 95 de cm (calculat de la baza podelei) fiind de un real folos atunci cand doriti sa va delectati in dormitor cu o carte sau un show de televiziune.

Culoarea alba a tapiteriei, precum si aspectul minimalist usor ondulat incadreaza patul Mito in categoria de paturi ce se preteaza in dormitoare moderne, tineresti. Albul versatil poate fi asortat cu orice culoare a mobilei, recomandam insa un covor in contrast, in mod special in cazul in care lavabila dormitorului este tot de culoare alba.

Parerea noastra este ca merita mentionata si oferta potrivit careia la achizitionarea patului cu cadru din lemn tapitat Mito, la adaugarea unei saltele din gama Lux sau BoxSpring veti primi o reducere suplimentara a pretului total de 200 de RON. In plus, beneficiati de 14 zile testare gratuita si promisiunea celui mai mic pret.

Pat modern din lemn tapitat in piele alba Mito

Pat modern din lemn tapitat in piele alba Mito

Daca acest pat nu este chiar cel cautat, iti recomandam zeci de modele de paturi tapitate, paturi din lemn sau paturi moderne din oferta magazinului online SomProduct.

Exit mobile version