depurtat.ro

Patutul pliant pe doua nivele DHS Coccolle este un patut cu design italian, etaj intermediar fiind ideal pentru parintii care calatoresc cu copiii. Patutul pliabil DHS Coccolle este foarte practic: usor de strans si usor transportat. Pentru nou-nascuti salteaua pentru bebelusi trebuie asezata la al doilea nivel, iar locul liber ramas dedesubt folosit ca spatiu de depozitare articolele copilului. Cand copilul creste suficient de mult salteaua poate fi detasata si patutul poate fi folosit ca loc de joaca. Cadrul patutului este metalic, salteluta este subtire si confectionata din burete, insa cu o baza rigida. Poate fi cumparat de la eMAGbebebliss sau Nichiduta. Mai multe modele de patuturi pliabile pentru bebelusi si copii cu varsta pana la 3 ani puteti gasi prezentate pe portalul Patuturi Pliabile | SupermamiciMerita mentionat ca un patut bebe pliabil este recomandat ca o alternativa temporara, un pat secundar. Nu poate oferi bebelusului confortul pe care il confera un patut clasic din lemn.

yves-rocher.ro

Patutul pliabil DHS Eurosport Coccolle are incluse salteaua de dormit pliabila si sacul pentru transport, este prevazut cu 2 roti pentru a fi usor de mutat.

flanco.ro/

Patutul pliabil DHS Coccolle are o greutate neta de 10,4 Kg si este recomandat copiilor cu varsta intre 0 si 3 ani (pana la 15 kg). Poate fi cumparat de la eMAG, bebebliss sau Nichiduta. Mai multe modele de patuturi pliabile pentru bebelusi si copii cu varsta pana la 3 ani puteti gasi prezentate pe portalul Patuturi Pliabile | SupermamiciMerita mentionat ca un patut bebe pliabil este recomandat ca o alternativa temporara, un pat secundar. Nu poate oferi bebelusului confortul pe care il confera un patut clasic din lemn.

answear.ro