Pelerine de ploaie pentru copii Skip Hop acum la eMAG.ro. Pelerinele de ploaie Zoo de la SKIP HOP sunt asortabile cu umbrelele din aceeasi colectie si sunt disponibile pe diferite marimi. Pe interior pelerina este dublata cu un strat moale si pufos de material textil si se inchide cu capse usor de manevrat de catre copii. Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.

Confectionate din poliester si poliuretan, pelerinele de ploaie Skip Hop se adreseaza copiilor mai mici cu varstele de 2-3 ani, 3-4 ani, 4-5 ani si 5-6 ani (marimi de la 92 la 116). Pelerinele de ploaie Skip Hop sunt adorabile, modelele se adreseaza atat fetitelor cat si baieteilor, si pot fi usor accesorizate cu UMBRELELE SKIP HOP din aceasi colectie.

Pelerine si umbrele de ploaie pentru copii Skip Hop Maimutica

Pelerine si umbrele de ploaie pentru copii Skip Hop Maimutica

Pelerine si umbrele de ploaie Skip Hop Bufnita

Pelerina de ploaie copii SKIP HOP Albinuta

Pelerina de ploaie copii SKIP HOP Bufnita

Pelerina de ploaie baieti SKIP HOP Catelus

Pelerina de ploaie fetite SKIP HOP Maimutica

Umbrelele pentru copii mici din colectia Skip Hop Zoo sunt special concepute pe masura copiilor si inveselesc pana si cea mai ploioasa zi cu fetele de animalute amuzante. Umbrelele au un sistem de deschidere sigur si un maner micut, conceput pe masura copiilor. Pentru a-i feri de ploaie si a-i lasa sa si vada in jur, umbrelele au in fata o fereastra transparenta. Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA..

Exit mobile version