Periuta electrica Oral B D12

 

Periuta de dinti electrica reincarcabila pentru adulti Oral-B, cu un pret ce o situeaza in gama periutelor de dinti electrice mai ieftina, si cu acumulator ce permite sa o folositi pana la 5 zile intre incarcari. Periuta electrica Oral B, powered by Braun Vitality D12, recomandata pentru pacientii care au pete de suprafata vizibile si care isi doresc sa isi recapete albul natural al dintilor. Capatul de periaj ProWhite este inspirat din instrumentele folosite de medicii dentisti, pentru recapatarea albului natural al dintilor. Striatiile cauciucate ergonomice ofera comfort si control. Vezi mai multe modele de periute de dinti electrice pentru adulti in magazinele online CEL.ro, www.Vexio.ro si www.eMAG.ro.

 

 

Reincarcarea bateriilor se face fara contact direct, se face prin inductie, se inarca total in aproximativ 16 ore. Timer la fiecare 2 minute (se opreste din vibrat, isi schimba putin ritmul, dupa care o ia normal din nou). Periuta nu are led indicator pt nivelul de incarcare al bateriei, dar se simte si se si aude diferit cand este aproape descarcata. Incarcarea se face prin inductie. Necesita un timp mai indelungat de incarcare, avand o baterie Ni-Cd dar dupa ce va invatati un pic cu ea, incarcatul vine de la sine.

 

Oral-B Proexpert DB 4010

 

Cea mai ieftina periuta de dinti electrica pentru adulti Oral-B Proexpert DB 4010, 9600 oscilatii, cu un pret aproximativ egal cu o periuta de dinti normala. Ofera un program de curatare, 1 Capat, Alb/Albastru. Periuta de dinti – cu aproximativ 10.000 de miscari pe minut. Tehnologia FlexiSoft – peri moi care indica atunci cand trebuie schimbate. Manerul are o forma ergonomica, nu aluneca iar capul periutei este usor de schimbat.

 

 

In cazul in care doriti sa va familiarizati cu periutele de dinti electrice, Oral-B Proexpert este solutia cea mai la indemana.

 

Oral-B Professional Care 1000

 

Cu Oral-B Professional Care 1000 ajungem deja la gama profesionala de periute electrice pentru adulti, aceasta inlaturand pana la 97% din placa bacteriana, ajutand la prevenirea gingivitei. Tot pentru a-ti proteja gingiile, senzorul de presiune opreste pulsatiile cand presiunea este prea mare. Oral-B este marca de periute numarul 1 recomandata de dentisti!

 

 

Periuta de dinti electrica pentru adulti Oral-B Professional Care 1000, are 40.000 pulsatii si 8.800 oscilatii pe minut, un Timer professional care indica perioada recomandata de periaj de 2 minute cu interval de 30 de secunde pentru a optimiza timpul de periaj pe fiecare cadral al gurii, senzor de presiune ceopreste pulsatiile pentru a avertiza cand periajul este prea puternic, 1 program: Daily Clean. Periile indicator iti vor reaminti sa schimbi capatul de pariaj, atunci cand perii isi pierd culoarea pe jumatate din lungime si indicator de incarcare: iti indica gradul de incarcare al acumulatorului.

 

Periuta electrica Oral-B Braun 20-535

 

Periuta electrica Oral B, powered by Braun 20-535 vine cu 3 accesorii (capete de periaj) pentru schimbare si un capat pentru curatat limba. Irigatorul periutei de dinti are 4 capete de schimb, recipientul are 600 ml periuta de dinti are putere foarte mare, curata excelent si sta si se simte bine in mana. Periuta de dinti Electrica Oral B, powered by Braun 20-535 are trei programe, spalare zilnica, spalare pentru dinti sensibili si inalbire dinti.

 

 

Primesti 3 capete pentru periuta, unul pentru spalatul zilnic, unul pentru inalbire si altul cu trei peri pentru cei cu aparat dentar. Braun Oral-B Oxy-Jet, cum se numeste aceasta periuta de dinti pentru adulti in Germania, curata cu jet pe sub lucrari si intre dinti plus functia de dus bucal care este mai degraba un masaj al gingiilor. Iar periuta electrica curata mai eficient decat periuta manuala. Calitate foarte buna a produselor germane. Un aparat pe cat de calitativ pe atat de util in special celor cu lucrari dentare, serviciile de curatare a danturii fiind complexe si complete.

 

Oral B, powered by Braun D34.545

 

“GPS pentru gura” – o noua tehnologie de inovativa de periaj, care este demonstrat clinic ca ajuta la curatarea si albirea dintilor. Actiune de curatare 3D: Oscileaza, pulseaza ai inconjoara fiecare dinte pentru o curatare 3D. 40000 pulsatii si 8800 oscilatii pe minut. Periuta de dinti electrica pentru adulti Oral B D34.545 ofera albire superioara, performante de albire mai mari in 3 saptamani fata de Oral-B Professional Care. Prezinta indicator de presiune pe Smart Guide: Se aprinde atunci cand este aplicata prea multa presiune in timpul periajului & Indicator de incarcare.

 

 

Se poate seta in 13 limbi diferite, 5 moduri de periaj: Curatare Zilnica, Sensibil, Masaj, Albire ai Curatare Profunda, 4 capete de periaj: 1 Precision Clean, 1 FlossAction, 1 ProWhite, 1 Sensitive, 1 baza de stocare, 1 incarcator inteligent.

SmartGuide wireless display (montabil pe perete): Ofera feedback in timp real, rezultand in cea mai buna ghidare in timpul periajului de la Oral-B, pentru a va ajuta sa va spalati pe dinti asa cum recomanda medicul dentist. Smart Display: Display interactiv care afiseaza: durata periajului, nivelul de incarcare, necesitatea schimbarii capatului de periaj, modul de periaj recomandat pentru fiecare capat de periaj. Recunoaste fiecare capat de periaj separat si ii inregistreaza durata de folosire – folositor in cazul in care periuta este folosita de mai multe persoane. Afiseaza un zambet dupa 2 minute de periaj (3 minute in modul Curatare Profunda).

 

Oral B, powered by Braun D 20

 

Periuta de dinti Electrica Oral B, powered by Braun D 20, 8800 oscilatii, 3 programe, 3 capete, functie albire, Actiune de curatare 3D: miscare de pulsatie pentru a disloca placa bacteriana si miscare de oscilatie pentru a o indeparta. Indeparteaza pana la de doua ori mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala obisnuita. Un timer profesional de 2 minute va ofera posibilitatea de a peria timp de 30 secunde fiecare portiune a gurii. Delicata cu dintii si gingiile, cu indicator vizibil de presiune, care se aprinde atunci cand este aplicata o presiune prea mare.

 

 

Oral B, powered by Braun D 20 are 3 moduri de periaj: curatare zilnica, sensibil, albire. 3 capete de periaj: Precision Clean, Pro White, Sensitive. Afisarea nivelului de incarcare (baterie plina/descarcata). Striatii anti-alunecare. Pretul unui cap este cat al unei periute de dinti normale, ceea ce va avantaja intrucat aceasta periuta de dinti electrica poate fi folosita de toata familia (fiecare cu capul lui). vei scapa de sangerarile gingiei datorita senzorului de presiune.

 

Periuta electrica Oral-B Trizone 1000

 

Oral-B Professional Care 1000 inlatura pana la 97% din placa bacteriana, ajutand la prevenirea gingivitei. Tot pentru a-ti proteja gingiile, senzorul de presiune opreste pulsatiile cand presiunea este prea mare. Oral-B este marca de periute numarul 1 recomandata de dentisti!

 

 

Functiile periutei de dinti electrice profesionale pentru adulti Oral-B PC 1000: : 40.000 pulsatii si 8.800 oscilatii pe minut, Timer professional: un timer care indica perioada recomandata de periaj de 2 minute cu interval de 30 de secunde pentru a optimiza timpul de periaj pe fiecare cadral al gurii, Senzor de presiune: opreste pulsatiile pentru a avertiza cand periajul este prea puternic, 1 program: Daily Clean, Perii Indicator: Iti vor reaminti sa schimbi capatul de pariaj, atunci cand perii isi pierd culoarea pe jumatate din lungime, Indicator de incarcare: iti indica gradul de incarcare al acumulatorului.

 

Periuta electrica Oral-B PC-7000

 

Periuta de dinti electrica pentru adulti Oral-B Black 7000 reprezinta rezultatul ingineriilor germani care au zero toleranta fata de placa bacteriana. Sapte functii independente, o periuta recomandata de medicii dentisti, creata sa performeze inlatura cu pana la 100% mai multa placa bacetriana decat o periuta manuala normala. Protejeaza gingiile – Controlul presiunii periajului, modul de masaj. Periuta electrica cu functie de albire a dintilor.

Mai multe modele Periute de dinti electrice Oral B

 

 

Curatare profunda: Modul Deep clean, capat de periaj pentru curatare interdentara Micro Pulse. Curatarea limbii: Mod de periaj special pentru curatarea limbii. Sensitiv: Modul Sensitiv, capat de periaj cu peri extra soft. Controlul igienei orale: Smart Guide extern pentru controlarea timpului de periaj, a ariilor de curatare & modurilor de periaj. Functie de albire a dintilor: Mod de lustruire a suprafetelor dentare, capat de periaj pentru lustruire blanda. Accesorii de calatorie: Pentru protejarea periutei si incarcatorului in timpul calatoriei.

 

mai multe modele de periute de dinti electrice profesionale pentru adulti, vei gasi la cele mai mici preturi in magazinele online CEL.roVexio.ro si www.eMAG.ro. Accesorii, rezerve si capete pentru periuta dvs. electrica Oral-B Braun, aici.

Exit mobile version