Distractia Chatimals e pe val si vechilor prieteni Chatimals li se alatura simpaticii prieteni vorbareti, binecunoscuti din aplicatiile smart. Acum, stai de vorba cu Pisicuta vorbareata Angela! Mai multe modele de jucarii Talking Angela gasiti la elfbebeemag, elefant si bestkids.

Jucaria interactiva are 2 setari:

  • Functia Sunete App: Angela are senzori la frunte, burtica si picior si oriunde ai pune mana – in unul din aceste locuri – ea iti raspunde cu sunete din aplicatia smart. E tare!
  • Functia Inganare-Chatimals: tu ii spui ceva si Pisicuta vorbareata Angela iti repeta. Cand becul rosu este aprins, vorbeste-i, iar dupa ce se stinge becul, distreaza-te ascultand ceea ce iti va repeta, in vocea ei proprie. Acest model pe alb, il gasiti in magazinul eMAG – aici.

 

Sloganul Chatimals Zi ceva ca sa zic si eu! ramane valabil.

Vorbeste cu jucaria de la distanta de maxim 1 m pentru cele mai bune rezultate! Prietenul vorbaret, are efect distractiv garantat! Adulti sau copii, Angela va va face pe toti sa izbucniti in ras! Angela este un prieten de nadejde. Pe langa faptul ca il va provoca pe copilul tau sa spuna cele mai trasnite lucruri, il va ajuta sa-si dezvolte limbajul, vocabularul, gandirea si creativitatea! Repetand intocmai spusele copilului, Angela este un prilej educativ de exersare a rostirii, a cautarii cuvintelor potrivite, a observarii feedback-ului direct pe care spusele noastre il au in auzul sau perceptia celor din jur.

Angela nu repeta doar vorbele, ci si pupicurile. Si, pentru ca in cel mai scurt timp va deveni jucaria preferata a micutului tau, care il va coplesi cu sarutari, si ea, la randul ei va sti sa intoarca aceeasi afectiune. Acest lucru, distractiv si totodata extrem de serios, il va incuraja pe copil sa isi exprime emotivitatea, fapt ce va avea repercusiuni pozitive asupra dezvoltarii sale, ca individualitate si personalitate deplina.

Functiile Sunete App si Chatimals-Inganare pot fi folosite alternativ in rastimpul a 30 de secunde! Jucaria se opreste singura dupa 30 de secunde pentru a economisi energia bateriilor. Functioneaza cu 3 baterii AAA / LR03 (incluse).

Mai multe modele de jucarii Talking Angela gasiti la elfbebeemag, elefant si bestkids.

Exit mobile version