Daca reclamele Noriel cu Puffy Pets: Pisicuta Cati si Poneiul Bella sunt repetate obsesiv de catre copilul dvs., ei bine se pare ca de aceea ati ajuns aici. Si ati ajuns bine. Doua jucarii interactive pentru copii, create de Puffy Pets, ce vor deveni cu siguranta noii membrii ai familiei dvs. Bella este un ponei dragut si tare prietenos. Uite-o si pe Cati Pisicuta, ce a iesit la plimbare. Pisicuta Cati adora sa se plimbe si sa isi faca noi prieteni! Intreaga colectie de jucarii interactive Puffy Pets le veti gasi aici: Plusuri interactive Puffy Pets.

 

Pisicuta Cati Puffy Pets

Pisicuta Cati, cea mai cochetă prietenă, cu care te poți plimba ore în șir! Apasă pe butonul de pe lesă și pisicuța va porni! Pachetul contine: pisicuta Cati, comenzi prin lesa, instructiuni de folosire.

 

Poneiul Bella Puffy Pets

 

Uite-o pe Bella, poneiul, a ieșit la trap!  Hai să mergem! Poneiul Bella adoră să se plimbe, întocmai ca poneiul unei prințese! Apasă pe butonul de pe lesă și poneiul va porni! Pachetul contine: poneiul Bella, comenzi prin lesa, instructiuni de folosire.  Descopera noua colectie Puffy Pets! Cati si Bella!

vezi intreaga colectie de jucarii interactive la

Noriel | Bestkids | Nichiduta | 3 Pitici

 

 

Exit mobile version