Platformele sport Skechers pot fi cumparate acum si din Romania de la Ready to Wear, MyCloset si B-Mall (magazine online tip outlet). Aceste platforme sport confortabile pentru femei sunt construite pentru o viata activa, fie ca vreti sa iesiti la o plimbare, sa conduceti, sa bateti strazile sau sa faceti o excursie. Si, prin largirea ofertei de a include noi stiluri pentru fiecare varsta si clasa sociala, Skechers continua sa se intreaca pe sine. Tinand pasul cu tendintele, SKECHERS a facut profilele sport si casual esentiale pentru cunoscatorii de moda de pretutindeni.

Platformele Skechers se prezinta in modele diverse, in versiuni ultra sport precum cele din gama Skechers Daddy`s Money sau Skechers Superblast sau in versiuni fashion precum cele Skechers MesquitoAztec Empire Skechers sau Skechers SKCH Plus 3. Platformele Skechers ating o intreaga paleta de culori, de la clasicele maro si negru pana la portocaliul intens, movul sau auriul sclipitor.

 

Platforme casual Skechers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Platforme Skechers Sport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Platformele sport si sport casual Skechers pot fi cumparate acum si din Romania de la MyCloset si B-Mall. Profita de preturile reduse practicate de magazinele online tip outlet.

Exit mobile version