Dormeo, Walkmax, Delimano, Rovus sau Wellneo sunt marci deja renumite si cu experienta de ani buni in producerea si comercializarea de produse calitate si inovative. Le recunoastem imediat, gratie ofertelor TV Top-Shop. Nu poti sa te gandesti la articole de bucatarie fara sa mentionezi Delimano la fel cum nu te poti gandi la saltele de pat fara sa spui Dormeo.

Ne vom indrepta acum atentia asupra crătițelor Delimano din Seria Stone Legend Black*. Acestea le găsești la eMAG și la Top-Shop.

Avantajele cratitelor Delimano Stone Legend Black

Datorită structurii, vasele de gătit Stone Legend se încălzesc de până la 2 ori mai rapid și păstrează căldura mai mult timp. Vei putea găti la temperaturi mai scăzute și reduci consumul de energie cu până la 50% la toate tipurile de plite.

Cu suma de bani pe care o vei economisi la factura de energie, costul noii tale tigăi preferate se va amortiza practic de la sine în 3 luni.

Pret cratita rotunda Delimano Stone Legend Black

Cratița rotundă Delimano Stone Legend Black este perfectă pentru preparatele care se lipesc cel mai mult, datorită stratului de acoperire cu eliberare ridicată, acestea vor aluneca pur și simplu. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu este nevoie de cantități mari de ulei pentru gătit – doar o picătură va fi suficientă. Vei economisi uleiul și te vei bucura de mese mai ușoare și mai sănătoase.

Cratita Rotunda Delimano Stone Legend Black

Cratița rotundă Delimano Stone Legend Black este ideală pentru mese delicioase, indiferent de ocazie. O găsiți la un preț foarte bun la Top-Shop. Si această afirmație nu este una pur de marketing ci pur și simplu având în vedere calitățile și caracteristicile acesteia în comparație cu ce găsiți în comerț (Auchan, Carrefour sau Kaufland) sau in magazinele online, ar trebui să vă convingeți foarte ușor.

Pareri Cratita Rotunda Delimano Stone Legend Black
Cratita Rotunda Delimano Stone Legend Black

*Atenție! Crătițile Stone Legend le găsiți și în alte marketplace-uri online, precum eMAG sau Dedeman nu doar la Top-Shop.

Dar să începem cu începutul: care sunt avantajele , ce poți găti și din ce sunt confecționate cratițele rotunde Delimano Stone Legend Black? Și tot așa.

Ce gătești cu cratița rotundă Delimano Stone Legend Black?

Cratița rotundă Delimano Stone Legend Black reprezintă combinația potrivită de calitate și funcționalitate, fiind potrivită pentru o gamă largă de feluri de mâncare:

  • se poate folosi ca oală, tigaie și formă de copt și este potrivită pentru o gamă largă de preparate
  • friptura înăbușită,
  • tocăniță și musaca,
  • peștele și carnea slabă,
  • sau chiar și pentru chifle dulci.

Din ce materiale este confecționată cratița rotundă Delimano Stone Legend Black?

Cratița rotundă Delimano Stone Legend Black este fabricată din oțel carbon acoperit la exterior cu un strat de email (enamel) pentru un aspect elegant. În interior, învelișul antiaderent Quantanium este întărit de particule de piatră adevarată și titan. Toate crătițile Delimano Stone Legend Black sunt fabricate în UE (Spania).

Compozitie Cratita Rotunda Delimano Stone Legend Black

Compoziția acestui instrument de bucătărie creează un mediu perfect pentru mese și mai savuroase, întrucât distribuie și reține căldura uniform și permite o multitudine de tehnici de gătit. Mânerele sigure pentru cuptor oferă o prindere solidă pentru o mânuire mai ușoară și, totodata, pentru transportarea cratiței de la aragaz la cuptor și direct pe masă.

Nucleul din oțel carbon îți permite să gătești la temperaturi mai scăzute pentru a economisi energie, păstrând în același timp un gust minunat.

Vasele de gatit Delimano Stone Legend Black

Straturile exterioare din email sunt rezistente la substanțe chimice și sunt durabile – în combinație cu negrul clasic, cu siguranță vor rămâne mult timp în bucătăria ta.

Straturile interioare PPG QuanTanium completează straturile exterioare și nucleul pentru a garanta o calitate legendară: învelișul în 3 straturi cu proprietăți antiaderente superioare și rezistență la zgârieturi este realizat 100% fără PFOA.

Particulele de titan adăugate întăresc învelișul și adaugă rezistență la zgârieturi. De asemenea, particulele de piatră adevărată întăresc învelișul și stochează căldura pentru o distribuție graduală și un gust autentic.

Nu doar că materialele permit o utilizare practică, ergonomică și eficientă, însă crătițele Delimano pot fi și foarte ușor spălate, atât manual cu o cârpă moale cu apă și puțin detergent cât și în mașinile de spălat vase. NU există contraindicații la spălare. Fie că ești încă în proces de învățare sau ești deja bucătar experimentat, această tigaie îndrăgită te va ajuta să abordezi orice rețetă și permite o multitudine de tehnici de gătit.

Pe ce tipuri de plite poate fi folosită?

Cratița rotundă Delimano Stone Legend Black poate fi folosită pe orice tip de plită: atât pe plitele ce functionează pe gaz cât și pe plitele ce funcționează pe inducție. Fiind foarte rezistente și bine lucrate calitativ, crătițele rotunde Delimano Stone Legend Black pot fi utilizate și în cuptor (electric sau pe gaz) la temperaturi de până la 230 °C.

Atenție! Crătițile Stone Legend le găsiți și în alte marketplace-uri online, precum eMAG sau Dedeman nu doar la Top-Shop.

Exit mobile version