depurtat.ro

PRIMUL MEU JURNAL VIOLETTA de la LibrisCarturesti sau eMAG. Jurnalul Violettei incurajeaza copilul sa-si astearna gandurile pe hartie, sa-si exprime sentimentele, dar ii ofera si intimitatea de a face acest lucru.

O gama variata de articole Violetta la eMAG

Setul Jurnalul Violettei cu lacatel cuprinde: 1 jurnal Violetta cu 120 pagini colorate in bleu si roz, cutie speciala din carton, lacatel cu doua cheite. Pastreaza una pentru tine si una dai-o persoanei in care ai cea mai mare incredere. Jurnalul Violettei cu lacatel, vine ambalat intr-o cutie speciala din carton care se inchide cu ajutorul unui lacatel cu doua chei, ce face ca secretele tale sa fie foarte bine pazite de catre Violetta si prietenii sai.

Fiecare pagina a jurnalului este imprimata cu personaje din indragitul film Violetta. Jurnalul are 120 de pagini (53 de foi pe care se poate scrie) gata sa-ti primeasca cele mai ascunse secrete. Culori disponibile: Albastru, Roz, Rosu, Mov. Dismensiuni: 20,5 x 14,5 x 3 cm . Mai multe modele a Jurnalului Violettei veti gasi la Carturesti.

depurtat.ro

otter.ro

O gama variata de articole Violetta la eMAG

answear.ro