depurtat.ro

Regenereaza parul cu Joico pana acesta ajunge intr-o conditie perfecta cu gama de produse de ingrijire a parului degradat (termic sau chimic). Produsele de ingrijire a parului Joico sunt special concepute pentru a reconstrui, revitaliza si a oferi parului protectie, vor transforma radical aspectul parului deteriorat si felul in care acesta se simte la atingere.

depurtat.ro

 

Set sampon – balsam reparator

 

Setul contine Joico K-Pak – sampon si Joico K-Pak – balsam. Atat samponul, cat si balsamul, au 300ml fiecare. Aroma gamei K-Pak: note de citrice la fel ca o tarta de mandarina, un amestec eterogen de mango cu nunate de hibiscus si frunza de bambus. Caractere de mosc alb si nuca de cocos. Este recomandat pentru toate tipurile de par si pentru clientii care isi doresc un sistem de reparare a parului bazat pe ultimile descoperiri in domeniu pentru parul care este degradat termic/chimic.

 

Samponul reparator Joico K-Pak

 

Samponul Joico K-Pak sporeste elasticitatea, stralucirea si vigoarea firului de par, restabileste sanatatea naturala a firului de par, hidrateaza parul, reface varfurile si le fortifica Joico K-Pak este cel mai bun sampon de reconstructie, ce repara parul degradat (chiar si cel in ultima faza de distrugere), dar poate fi folosit in acelasi timp si de catre persoanele cu parul normal, intarind structura firului pentru un luciu perfect.

Samponul reparator Joico-K-Pak Reconstruct este recomandat pentru parul agresat sau degradat chimic si/sau termic, si este desemnat sa inceapa procesul de reconstructie al parului, avand o formula unica cremoasa care curata delicat parul restabileste pierderea amino-acizilor in zonele in care cuticula este afectata, completeza acea zona si fixeaza culoarea. Sporeste elasticitatea, stralucirea si vigoarea firului de par si ii restabileste sanatatea naturala.

Un sampon de curatare fin, care reface parul slab si epuizat il intareste si il face deosebit de matasos, protejandul cu extractul de aloe si antioxidant vitamina E.  Parul va deveni si mult mai receptiv la coafare.

otter.ro

Joico K-Pak este cel mai bun sampon de reconstructie, ce repara parul degradat (chiar si cel in ultima faza de distrugere), dar poate fi folosit in acelasi timp si de catre persoanele cu parul normal, intarind structura firului pentru un luciu perfect. Premii pentru inovatie si rezultate: al 11-lea an la rand!

info si comandal Sampon Reconstructie Joico K-PakProdusele cosmetice Joico K-Pak pentru parul degradat

 

Balsamul de par Joico K-Pak

 

Hidratare puternica pentru uz zilnic, recladeste firul de par din interior spre exterior si la nivelul cuticulei. Nu incarca parul putand fi folosit si pentru parul fin , invigoreaza parul gros si aspru.  Aprovizioneaza parul cu amino-acizi, fixeaza culoarea, sporeste elasticitatea, vigoarea si stralucirea parului. Joico K-Pak Conditioner are efect, restabileste taria si starea naturala a firului de par, descurca si protejeaza firul de par.

Acest balsam de zi cu zi livreaza valoarea exacta a substantelor nutritive de zi cu zi de care are nevoie parul degradat datorita tratatarii chimice. Reconstituie si imbogateste parul cu peptide Bio-Complex K-PAK si complexe silicon Keratin. Parul tau va fi hidratat si mai puternic, va fi matasos si catifelat, stralucitor si asta fara sa fie incarcat static.

Balsamul de par Joico K-Pak este unui dintre putinele produse pentru revigorarea parului ce nu ingrasa parul, pastrandu-i frumusetea si igiena.

info si comanda Balsam Joico K-PakProdusele cosmetice Joico K-Pak pentru parul degradat

answear.ro