Proiectorul multifunctional 3 in 1 Micul Artist este o jucarie amuzanta, educativa cat si utila pentru camera copilului, intrucat poate fi folosita atat ca lampă de lumina, proiector dar și ca set de desen. Pe proiector se montează discuri cu desene. Atunci când proiectorul Micul Artist Noriel este aprins, aceste desene sunt proiectate pe foaia de hârtie de la baza proiectorului. Copilul poate să deseneze pe foaie urmând conturul imaginii proiectate și apoi să-și coloreze desenul, imbunatatindu-si astfel abilitatile motrice fine.

vezi pretul pentru Proiectorul multifunctional 3 in 1 Micul Artist la Noriel

Proiectorul multifunctional 3 in 1 Micul Artist

Funcțiile proiectorului Micul Artist

Proiectorul multifunctional 3 in 1 Micul Artist Functii: Lampă de birou, Proiector, Set de desen

Conținutul proiectorului Micul Artist

Proiectorul multifunctional 3 in 1 Micul Artist contine: proiector, 3 discuri cu 21 de modele, 12 carioci, 1 carnețel cu foi albe.

Caracteristicile proiectorului Micul Artist

Brand: Noriel, Personaj:Micul Artist, Recomandat copiilor cu varsta :2 Ani, 3 – 4 Ani, 5 – 7 Ani, 8 – 11 Ani, Peste 14 Ani.

Proiectorul multifunctional 3 in 1 Micul Artist Noriel poate fi cumparat online, de unde altundeva, decat de la Noriel Online. Daca doriti insa un proiector clasic pentru camera copilului, va recomandam selectia de Proiectoare | Supermamici.

Exit mobile version