depurtat.ro

Trench LaDonna Stately Fashion Nude. Trench LaDonna, confectionat dintr-un material fin, placut in contact cu pielea si cu o tesatura deasa, perfecta pentru a te proteja de vant.

 

Trench LaDonna Stately Fashion Red. Trench LaDonna, confectionat dintr-un material fin, placut in contact cu pielea si cu o tesatura deasa, perfecta pentru a te proteja de vant. Lungime: 67cm de la subrat pana jos. Trench-ul este accesorizat cu nasturi si cu cordon si are o fundita pe spate. Se inchide cu nasturi si este usor cambrat. Confectionat din material neelastic, fin la atingere si cu captuseala pe interior.

 

Palton LaDonna Fancy Piece White. Palton LaDonna, ideal sa iti tina de cald si de asemenea sa iti asigure un look chic.

 

Trench LaDonna Stately Fashion White. Trench LaDonna, confectionat dintr-un material fin, placut in contact cu pielea si cu o tesatura deasa, perfecta pentru a te proteja de vant.

 

Palton LaDonna Fancy Piece Purple. Palton LaDonna, ideal sa iti tina de cald si de asemenea sa iti asigure un look chic.

 

Palton LaDonna Warm Match Coral. Palton LaDonna, cu un design deosebit. Alege-l sa-ti tina de cald si sa te ajute sa fii moderna. Maneca se incheie cu nasturi, captusit pe interior, blana ecologica, combinatii de materiale diferite neelastice.

 

Palton LaDonna Fancy Piece Nude. Palton LaDonna, ideal sa iti tina de cald si de asemenea sa iti asigure un look chic. Paltonul se inchide cu nasturi, prezinta aplicatii de dantela si este confectionat din material neelastic.

Paltoanele si trenciurile de dama LaDonna sunt acum in promotia magazinului StarShiners si pot fi livrate oriunde in Europa la cele mai mici preturi.

Exit mobile version