depurtat.ro

Şcolile pot învăţa copiii să calculeze dobânda compusă sau cum să facă calculele matematice necesare pentru a plăti pentru un produs, însă, cum anume înveţi un copil să drămuiască banii, să îi cunoască valoarea, să aibă respect pentru munca depusă pentru aceştia, este o chestiune ce ţine de valori, şi doar părinţii pot (şi trebuie) să îi înveţe aceste lucruri.

Un copil învaţă nu doar din vorbe şi explicaţii, ci şi din fapte, iar cel mai bun model de urmat eşti tu, ca şi părinte, prin urmare cea mai bună strategie de a învăţa copilul despre bani şi economisire, caştigul banilor şi valoarea acestora sau despre modalitatea de planificare a unei situaţii financiare sănătoase, este aceea de a îmbina discuţiile despre bani cu prezentarea obiceiurile financiare proprii.

yves-rocher.ro

mai multe modele de pusculite

Odată ce copilul dvs. este suficient de mare astfel încât să realizeaze că banii sunt folosiţi pentru schimb, de regulă odată cu grădiniţa, vă puteţi folosi de modelele de pusculite din plastic pentru copii, pusculite sub forma de porcusori sau reprezentand personajele de desene animate preferate: Handy Manny, Little Einstein, Winnie ursuletul de plus, Fulger McQueen sau Yakari, pentru a îl familiariza din ce în ce mai mult cu principile financiare sănătoase.

Pusculita Donald Duck

 

Pusculita pentru copii cu ratoiul Donald al filmelor de animatie de la Walt Disney. Pusculita are dimensiunea de 18,5 cm iar figurina este foarte reprezentativa!

 

Pusculita Little Einsteins

 

Pusculita Nava Little Einsteins. Detalii foarte asemanatoare cu cele reale. Pusculita are un colorit natural, executat manual. Respecta standardele internationale de siguranta pentru copii. Materialul folosit in fabricatia pusculitei, nu contine PVC. Design si calitate recunoscute international. Dimensiunea: 22 cm.

 

Pusculita Disney Princess Ariel

 

Pusculita pentru copii cu printesa Disney Ariel Sirena. O pusculita foarte frumos lucrata, executata manual, ce nu contine substante daunatoare. Dimensiunea este de 25 de cm si este recomandata fetitelor cu varsta peste 3 ani.

 

Pusculita Piglet

 

Pusculita pentru copii Piglet, personajul porcusor din seria de desene animate Winnie – Ursuletul de plus. Fricos, fricos dar strangator si econom!

 

 

 

Alba ca Zapada si piticii

 

Pusculita Alba ca Zapada si Cei 7 Pitici cu detalii foarte asemanatoare cu cele reale. Pusculita are un colorit natural, executat manual. Respecta standardele internationale de siguranta pentru copii. Materialul folosit in fabricatia pusculitei, nu contine PVC. Design si calitate recunoscute international. Dimensiunea: 20 cm.

flanco.ro/

 

Pusculita Winnie the Pooh

 

Pusculita Winnie the pooh casuta din copac. Toti prietenii tai din serialul si cartile cu Winnie sunt acum laolalta intr-un loc de joaca ce poate fi locul ideal in care copilul tau sa economiseasca banutii primiti sau castigati pe merit la “ajutorul acordat” in casa. Dimensiune 22cm.

 

 

Pusculita Fulger Mc Queen

 

Pusculita Masinuta Lightning Mc Queen ideala pentru copilul tau. Detalii foarte asemanatoare cu cele reale. Pusculita are un colorit natural, executat manual. Respecta standardele internationale de siguranta pentru copii. Materialul folosit in fabricatia pusculitei, nu contine PVC. Design si calitate recunoscute international. Dimensiunea: 28 cm.

 

 

Pusculita Manny Iscusitul

 

Pusculita Handy Many Handy Many te invata sa construiesti dar si sa economisesti! Aduna in pusculita banut dupa banut si cand s-a umplut deschide compartimentul cu cheia si … Gata, iti poti cumpara singur jucaria dorita! Dimensiune: 16 cm.

 

 

Pusculita Monster High

 

Pusculita metalica cu lacat Monster High. Dimensiune 8,5 x 6 cm. Include 2 cheite.

 

mai multe modele de pusculite puteti gasi la Toy Park | eMAG | Ventum Kids | Nichiduta |

answear.ro