Vezi mai multe rechizite Monster High la elefant.ro, Nichiduta, Dacris, Cărturești.ro si eMAG.

Tine datele tale in această agendă electronică cu design Monster High! Această agendă stie o mulţime de lucruri de care ai putea avea nevoie! Poti introduce numere de telefon, adrese de e-mail şi diferite notiţe. Contine şi un calculator si funcţionează si ca ceas deşteptător. Iti poti proteja datele cu parolă împotriva persoanelor neautorizate, iar in partea de sus gasesti si o oglindă! Dimensiuni: 12x8cm.

Rechizite la preturi foarte foarte mici

Geanta de umar Monster High. Grafica gentii va cuceri fiecare copil fan Monster High, mai ales că pe lângă elementele inconfundabile au fost aplicate pe geantă trei personaje îndrăgite din serial Draculaura, Clawdeen Wolf şi Frankie Stein. Cu buzunare dotate cu catarame sau cu fermoar. Dimensiunea 360x330x110 mm.

Ghiozdan Monster High cu 3 compartimente si buzunare laterale plasa pentru sticla de apa.Spatarul si bretelele sunt captusite. Dimensiuni: 33x38x15cm. Vezi si ghiozdanul ergonomic de aici. Iar daca esti interesata de un ghiozdan cu troler inclus … il gasesti aici.

Ghiozdanul scolar Monster High Pencil Case este ghiozdanul cu multe buzunare in care fetita ta isi va putea aranja toate accesoriile si instrumentele sale de scris. Are un design atragator, iar toate colegele vor fi invidioase. Recomandat pentru fetitele cu varsta intre 6 si 12 ani. Vezi intreaga gama de rechizite cu tematica Monster High, ghiozdane, penare, carioci, creioane, stilouri, caiete si gentute de la eMAG.

Fii mai interesantă in scrierea exerciţiilor şi a temelor de casă! Datorită designului unic cu acest pix multicolor Monster High poţi scrie în 6 culori. Cu ajutorul butoanelor poţi alege cu uşurinţă culoarea dorită, şi poţi începe să scrii sau să desenezi. Acesta poate fi util şi la şcoală, atunci când trebuie să foloseşti mai multe culori.

Pix multifunctional Monster High ce scrie cu pasta albastra, lumineaza, face baloane de sapun si poti pune si stampilute de culoare roz. Un produs Monster High din categoria de rechizite pentru scoala StarPak.

Cum sa lipseasca din pachetul de rechizite pentru scoala daca esti un fan al Liceului Monstrilor penarul oval echipat cu 17 piese Monster High? Dimensiune penar : 230 x 85 x 60 mm.

Set de desenat persoanajele tale preferate din Monster High. 110 pagini cu sketchuri si 80 de abtibilduri ideale pentru a personaliza caietele de scoala sau copertile de carti.

Mapa cu elastic A4 din colectia Monster High – din carton lucios. Mapa A4 este inchisa cu 2 elastice. Face parte din colectia “All Stars”. Dimensiuni: 26,5 x 33 cm

Biblioraft cu 4 inele  (25mm). Face parte din colectia “All Stars” Safta Monster High. Dimensiuni:  26,5 x 33 cm.

Caiet matematica cu spirala 80 pagini Monster High.

Penarul cu două fermoare vine complet echipat, cu toate instrumentele de scris cu design Monster High. Contine 10 creioane colorate Monster High, 2 creioane grafit strălucitoare Monster High, 10 markere colorarte, 1 notiţa Monster High, 1 gumă de şters Monster High, 1 ascuţitoare. Dimensiuni: 21x12x5cm. Iar aici, penarul triplu echipat cu 34 de piese.

Evident, nu putem prezenta toata gama de rechizite scolare avand tematica personajelor din Monster High intr-un singur articol, caz in care iti recomandam magazinele unde am gasit aceste produse: Vezi mai multe rechizite Monster High la elefant.ro, Nichiduta, Dacris, Cărturești.ro si eMAG.

Rechizite la preturi foarte foarte mici

Exit mobile version