Fierbătorul de apă, a devenit un electrocasnic mic de nelipsit din orice bucătărie, cămin studențesc sau chiar cameră de hotel. Dacă ai nevoie în bucătărie de un fierbător de apă de calitate, care să arate și bine, să își facă și treaba, și să nu arate a ieftineală, îți recomandăm cel mai elegant Fierbător de apă din oteț inoxidabil, Delimano Dolcevita de 1,7 litri.

Fierbătorul din Inox Delimano DolceVita: Util și Versatil

Cu o capacitate de 1,7 litri acest fierbător de apă este foarte util pentru a încălzi apa până la punctul de fierbere, pentru prepararea diferitelor băuturi precum ceaiul, cafeaua opărită, cappuccino sau chiar a unor mâncăruri precum cous-cousul prefiert sau a supelor instant. Cei 2200W și capacitatea de 1,7 litri îl fac un fierbător destul de universal în utilizare, care nu îți consumă minutele importante de dimineață datorită faptului că fierbe foarte repede.

Design: Fierbător de Apă Delimano DolceVita

Din punct de vederer al design-ului, fierbătorul de apă din oțel inoxidabil Delimano DolceVita arată impecabil, cu un design superb și rotunjit, fabricat din oțel inoxidabil de culoare argintiu închis (Dark Silver) contrastat de inserții negre ce îi dau o notă mai slim.

Logo-ul Delimano finuț încrustat la bază se vor încadra perfect într-o bucătărie utilată modern cu electrocasnice ce de regulă au aceași nuanță silver metalizat. Deși este lucios și dă senzație de curățenie, nu prinde urme sau amprente în exces, iar curățarea se face foarte ușor cu o lavetă umedă și detergent de vase, pe întreaga sa suprafață exterioară și interioară.

Fierbator de apa de calitate din inotel inoxidabil Delimano DolceVita

În plus, fierbătorul Delimano DolceVita este compact și de dimensiuni medii, poate fi cu ușurință luat în bagaj într-o scurtă vacanță dar și suficient de mare pentru prepararea a 6 cafele și ceaiuri când primești invitați acasă.

Chiar dacă veți găsi câteva păreri potrivit cărora fierbătoarele de apă din oțel inoxidabil rămân mai mult timp fierbinți, mânerul mare oferă o prindere sigură și rămâne rece în timpul utilizării. Iar faptul că fierbătorul conservă căldura nu este chiar un lucru rău, apa din interior rămâne mai mult timp “fiartă”, economisind timp și energie chiar și pentru a doua ceașcă de ceai.

Baza electrică se rotește ușor la 360 de grade pentru a putea manevra fierbătorul atât cu mâna dreaptă cât și cu mâna stângă. Cablul de conectare la rețeaua electrică este lung, și se infășoară perfect în bază pentru a nu îți limita spațiul de lucru de pe blat.

Fierbator apa recomandat din otel inoxidabil Delimano DolceVita

Ceea ce mi-a plăcut este forma și dimensiunea gurii fierbătorului, cu o deschidere largă pentru o curățare foarte ușoară, spre deosebire de multe modele cu unghiuri ascuțite, care indiferent de plăcerea unei forme de nave Star Wars “oferă” un adevărat chin atunci când vrei să îl cureți.

De ce este mai bun Fierbătorul DolceVita?

Fierbătorul de apă Delimano Dolcevita, din oțel inoxidabil, este foarte compact, ușor de utilizat, dar poate cel mai important lucru: este igienic. Nu mă refer la faptul că nu se depune calcar, însă, spre deosebire de fierbătoarele mai ieftine din plastic, care tot ajung să coste aproape cât Delimano Dolce Vita nu veți avea probleme cu plasticu topit în timp și nu vă veți trezi cu praf de plastic în ceaiul dvs.

Fierbător apă Delimano DolceVita din oțel inoxidabil

Totodată, filtrul este ușor de scos și ușor de curățat, filtrul de scurgere detașabil purifică apa, materialul din oțel inoxidabil asigură un gust pur, curat, nu veți simți niciun iz de plastic sau cauciuc ars precum în cazul modelelor la care mergi la ghici.

Fierbătorul de apă Delimano DolceVita din oțel inoxidabil este prevăzut cu led care se aprinde în modul pornit, protecție Dry Boil, astfel încât să nu meargă în gol fără apă, este prevăzut cu oprire automată și un capac cu închidere foarte sigură. Nu îți va oferi surprize negative să sară sau să curgă apa din el atunci când îl manevrezi.

Preț Fierbător apă Delimano DolceVita 1.7L din oțel inoxidabil

Prețul fierbătorului Delimano DolceVita este mic față de ce oferă, și chiar dacă găsiți alte modele no-name mai ieftine, pentru un electrocasnic mic diferența de preț nu este foarte mare, dar de calitate însă da. Dacă îl comandați de aici, puteți beneficia de extragaranție de până la 5 ani și garantat cel mai mic preț.

Exit mobile version