Zuru Toys – Robo Fish Portocaliu cu Telecomanda este o jucarie electronica inteligenta ce functioneaza la fel ca toti pestii din aceasta categorie: inoata la contactul cu apa. Este disponibil in doua variante de culoare: albastru si portocaliu. Nu are nevoie de baterii, se incarca in suportul special din centrul telecomenzii. Telecomanda are 3 canale, cu ajutorul carora poate controla pana la 3 pesti simultan. Setarea canalelor, schimbarea programelor si modurilor de inot se face foarte usor, prin apasarea catorva butoane. Jucaria Zuru Toys – Robo Fish Portocaliu cu Telecomanda poate fi cumparata online, la cel mai mic pret la Nicoro.

Jucaria Zuru Toys – Robo Fish Portocaliu cu Telecomanda poate fi cumparata online, la cel mai mic pret de la Nicoro.

Zuru Toys – Robo Fish Portocaliu cu Telecomanda are doua moduri de functionare: manual si automat. In modul manual, toate miscarile ii sunt ghidate prin telecomanda. In modul automat, are trei stiluri diferite de inot: ACVARIU, PISCINA SAU PISICA. In primul program, RoboFish va inota cu miscari scurte si rapide, perfecte pentru un spatiu mai mic, ca un acvariu sau cada. In programul piscina, el o sa faca miscari si intoarceri ample, ideale pentru un spatiu mare. In modul pisica, jucaria va avea miscarile realiste ale unui peste care incearca sa scape de o pisica.

Stilul de inot al pestisorului Robo Fish cu telecomanda poate fi personalizat si controlat mai bine prin schimbarea cozii, intre o codita rotunjita, cu ajutorul careia inoata normal si una mai ascutita, care ii confera un stil de inot rapid.

Jucaria Zuru Toys – Robo Fish Portocaliu cu Telecomanda poate fi cumparata online, la cel mai mic pret de la Nicoro.

CITESTE SI:  Fluturasul magic de la Zuru, accesoriu clema de par si jucarie solara