DiscoRobo este un robotel dansator care foloseste tehnologia de ultima generatie pentru a face joaca mai distractiva. Simpaticul robot este combinatia perfecta de Ipad si jucarie, alaturi de care poti asculta si dansa pe melodiile tale preferate.  Suntem siguri ca Robotii Dansatori DiscoRobo vor fi in centrul atentiei la toate petrecerile copiilor, la toate evenimentele de familie sau cu orice alta ocazie. De ce? Pentru ca noi ne-am jucat, deja, cu el si ne-a fascinat. DiscoRobo de la Nicoro este un robot interactiv, care danseaza cand aude muzica sau chiar cand vorbeste cineva langa el. Are patru culori diferite, stie zeci de miscari de dans diferite, isi misca mainile, picioarele, capul. Isi modifica expresia fetei si poate sa vorbeasca. Nu degeaba este una dintre cele mai populare jucarii pentru copiii din intreaga lume. Roboteii dansatori Disco Robo ii gasiti la eMAG si Beskids, in ambele variante cu stand (varianta deluxe) sau fara stand (mai ieftini din punct de vedere al pretului platit).

Robotul dansator DiscoRobo se activeaza prin apasarea butonului mov, albastru, rosu sau roz de pe burta, in functie de model. Cand aude muzica, va incepe sa danseze, impresionand prin cele 56 de miscari sofisticate. Robotelul poate dansa pe orice fel de muzica, in special cea cu bass puternic, dar si daca in jurul lui se vorbeste mai tare sau se bate din palme. DiscoRobo indrageste muzica hip-hop, disco, dar cel mai mult ii place muzica creata chiar de tine!

Robotelul DiscoRobo raspunde si la comenzile primite prin aplicatia speciala pentru smartphone, compatibila Android si iOS, cu ajutorul careia nu doar danseaza, ci si vorbeste. El poate fi controlat si cu telecomanda de la televizor. Robotelul vine insotit de un suport individual, in forma de elice, care este folosit in momentul in care vrei sa te distreze cu talentul lui sa danseze in cap.

Degetele roboteilor dansatori sunt formate din leduri care se aprind in momentul in care incepe sa danseze. Fata lor este formata tot din leduri care se aprind si redau diverse expresii, in functie de starea lor de spirit: sunt zambitori, provocatori, glumeti etc. Cu ajutorul ledurilor, DiscoRobo va crea un spectacol de lumini, dans si sunet de fiecare data cand inchizi lumina. Colectioneaza toti roboteii DiscoRobo si bucura-te de spectacole de dans doar pentru tine!

Robotul dansator DiscoRobo Rosu Andy

Robotul dansator DiscoRobo rosu Andy este un robot vesel si plin de viata. Cea mai mare pasiune a lui este dansul. Iubeste atat de mult sa danseze, incat nici nu are nevoie de muzica. Andy isi misca manutele, picioarele sau intreg corpul in ritmul vocii tale sau atunci cand il aplauzi. Robotul poarta pantaloni, o vesta si casti supradimensionate de culoare rosie, in aceeasi nuanta cu fata.

Robotul dansator DiscoRobo Mov Andy

Robotelul dansator DiscoRobo Alex de culoare mov iubeste dansul la fel de mult ca fratiorii lui, Andy, Ruby si Lucas. Daca il urmaresti cu atentie in timp ce danseaza, vei vedea cat de mult zambeste in timp ce se misca in ritmul muzicii si cum iti face, ghidus, cu ochiul, pentru a te convinge sa dansezi alaturi de el.

Robotul dansator DiscoRobo Ruby Roz

Robotica care danseaza DiscoRobo Ruby de culoare roz va deveni repede jucaria interactiva preferata de fetite. Este roz, are dimensiunile perfecte pentru a fi luata in brate si, cel mai important: danseaza oricat, oricand, indiferent de muzica. Cand obositi de la prea mult dans, te poti distra ascultand-o vorbind sau pregatindu-i urmatoarea coregrafie, direct de pe telefon.

Robotul dansator DiscoRobo albastru Lucas

DiscoRobo Lucas este un robotel albastru, mereu pus pe glume, care nu ar sta nicio clipa locului. Isi foloseste toata energia pentru dans si isi doreste un baietel sau o fetita care sa danseze cu el. Poate sa faca si breakdancing, adica sa danseze stand in cap. In compania lui Lucas, orice melodie ascultata va deveni prilej de dans si de distractie.

Roboteii dansatori Disco Robo ii gasiti la eMAG si Beskids.

Exit mobile version