Rochiile tricotate sunt calduroase si stilate: tricotajele domnesc in moda! In acest sezon se vor prezenta in forme diferite. Modelele, firele si culorile diferite va dau garantia zilnica a unei infatisari moderne si atragatoare, dar si comode in acelasi timp. Rochiile tricotate, foarte feminine, accentuează ideal silueta. Se pot purta atât în zilele obişnuite, cât şi la serviciu. Sunt universale şi ideale pentru zilele mai răcoroase. Din ofertele magazinelor online Zonia.ro, DyFashion, Mohito.ro, FashionDays și Aboutyou.ro.

Rochie tricotata BodyTrend, model clasic, foarte feminina ce accentuează ideal silueta. Se poate purta atât în zilele obişnuite, cât şi la serviciu. Rochiile sunt universale şi ideale pentru zilele răcoroase si au un model simplu și curea detașabilă. Lungimea la măr. 40/42 este de cca. 92 cm. 80% vâscoză, 20% poliamidă. Lungimea mânecilor: mânecă scurtă Lungime: mini Fason: formă cu accent pe siluetă Decolteu: decolteu rotund.

Rochie deosebit de feminină tricotată din fire moi şi fine, de lungime midi. Rochia este lipsită de mâneci fiind prevăzută cu decolteul rotund şi o serie de linii mediane orizontale care subţiază optic zona taliei. Lungime de la cca. 104 cm (măr. 36/38) până la cca. 110 cm (măr. 52/54). Se spală la maşină. 80% vâscoză, 20% poliamidă .

Jacheta tricotata se asorteaza excelent cu o rochie din tricot. Jachetă trendi, super lungă, cu o formă care învăluie frumos trupul. Jacheta se încheie frontal cu 3 nasturi şi poate fi spălată la maşină. Lungime de la cca. 108 cm (măr. 36/38) până la cca. 114 cm (măr. 52/54). 80% vâscoză, 20% poliamida.
Rochie foarte drăgută cu maneci semi lungi, frumos tricotată cu poala frumos strânsă cu o bată lată, care se reia şi la baza mânecilor semi lungi. Rochia este prevăzută cu decolteu rotund şi 2 buzunare mici, aplicate în faţă. Lungime cca. 92 cm pentru măr.40/42. Se spală la maşină. 50% poliacril, 50% bumbac

Rochie cu maneci semi lungi

Rochie tricotată foarte modernă cu decolteu-V, lungime măr. 42 cca. 90cm. 100% poliacril.
Rochie tricotata cu maneci lungi, foarte feminină, cu un croi pe talie, aspect dublu deosebit și guler deschis în unghi. Lungime de cca. 92 cm. 100% poliacril.
Complimentează-ți stilul cu o rochie tricotată la alegere din colecțiile Zonia.ro, DyFashion, Mohito.ro, FashionDays și Aboutyou.ro, unde vei găsi zeci de rochii de calitate la prețuri decente.
Exit mobile version