Daca baietelului tau ii place SpiderMan, si tot esti in cautarea unor role, imbina esteticul cu sportul si cumpara-i o pereche de role Spider-Man. Vei gasi mai multe modele de role pentru baieti sau role pentru fetite cu personaje din desene animate, Spiderman, Hello Kitty, Disney Cars, Disney Planes, Barbie sau Monster High si aici: Role | SuperMamici.

Role Spiderman Saica 3-9 ani

Rolele SpiderMan sunt reglabile pentru masuri intre 28-31 pe de o parte (3-6 ani) si 31- 34 (baieti 6-9 ani). In pachet, pe langa mult asteptatele role Spiderman, copilul tau va regasi un ghiozdanel plin cu accesoriile de protectie necesare plimbarilor lui si linistii tale: casca, cotiere, genunchiere toate frumos decorate cu Spiderman.

Rolele Spiderman au rotile confectionate din PVC, au un sistem usor de reglare, pot fi montate in linie sau pot fi montate 2 in spate si un in fata ( pentru incepatori ). Sina este din plastic, interiorul din material textil, exteriorul din plastic de calitate deosebit de usor.

Role Spiderman D Arpege 9-14 ani

 

Rolele Spiderman cu 4 roti il vor face pe copilul tau sa zboare pe drumurile parcurilor in siguranta. Role de clasa B recomandate la greutati cuprinse intre 20 si 60 kg, de marime ajustabila de la 34 la 37. Rotile sunt din PVC si franele pe spate.

Mai multe modele de role la preturi bune gasesti la Decathlon, eMAG, Nichiduta si Bestkids.

Exit mobile version