depurtat.ro

O gama variata de salopete si combinezoane de toamna iarna pentru bebelusi veti gasi la Nichiduta, BabyNEEDSeMAG si Answear.

Salopete de toamna iarna la eMAG

Salopeta iarna Elefantelul Vesel. Salopeta groasa de iarna, pentru baieti si fetite deopotriva, dublata cu polar pentru a mentine caldura, cu manusi si botosei detasabili. Calitate premium. Un produs Toby Tieger fabricat in Marea Britanie.

yves-rocher.ro

Salopeta iarna Stars, Salopeta groasa de iarna, dublata cu polar, cu manusi si botosei detasabili. Calitate premium. Un produs original Toby Tiger, fabricat in Marea Britanie.

Salopeta iarna “More Than Pink” pentru fetite cu 0-3, 3-6, 6-9, 9-12, 12-18 luni. Salopeta groasa de iarna, dublata cu polar, cu manusi si botosei detasabili. Calitate premium. Un produs original Toby Tiger, fabricat in Marea Britanie.

Combinezon gros pentru iarna , prevazut cu gluga si cu inchidere cu fermoar. Disponibil in trei variante de marimi pentru bebelusi si copii mici: 6-12 luni, 12-18 luni si 18-24 luni.

flanco.ro/

Salopeta iarna “Just like Minnie”, Salopeta groasa de iarna, dublata cu polar, cu manusi si botosei detasabili. Calitate premium. Produs Toby Tiger fabricat in Marea Britanie.

Combinezon Bufnita Vesela, gros, dublat cu polar, prevazut cu manusi si botosei detasabili (la toate marimile), gluga, fermoar lung (pentru a putea fi imbracat cu usurinta) si aplicatie decorativa cu bufnita. Este ideal pentru zilele friguroase din sezonul toamna iarna.

Salopete de toamna iarna la eMAG

O gama variata de salopete si combinezoane de toamna iarna pentru bebelusi veti gasi la Nichiduta, BabyNEEDSeMAG si Answear.

answear.ro