depurtat.ro

Salteaua de pat Memory Foam Comfort 5 Resta este inclusa in categoria saltelelor memory foam ce ofera un confort ridicat si suplimentar un management al umiditati bine configurat. Segmentul de client destinat saltelei este preocupat de confort, suport mediu+, calitate ridicata a produsului si conformitate a materialelor specificate si care pune accent pe raportul calitate pret. Salteaua de pat Memory Foam Comfort 5 Resta o puteti cumpara la un pret redus multumita ofertei eMAG. Cele mai bune saltele de pat, le veti gasi in magazinele specializate Ortopedicus, Sleepline, SomnArt si SomProduct.

O saltea memory confortabila

Confortul saltelei de pat memory foam Resta este asigurat de placa de 5 cm grosime din MemoryFoam cu densitatea de 50 dns ce creaza o amprent eficienta a corpului si elimina puntele de presiune in asa fel incat coloana este sustinuta cu aceeasi presiune pe toata lungimea ei si sta in mod natural. Vasele de sange ce iriga muschi si creierul nu sunt strangulate, irigarea facandu-se in mod optim. Presiunea materialului se imparte in mod egal pe fiecare cm de contact cu corpul, ca si cum acesta ar pluti in apa.

yves-rocher.ro

Suportul materialului MemoryFoam este asigurat de o placa din material poliuretanic cu celula deschisa avand grosimea de 16 cm si densitatea de 25 kg/mc. Aceasta densitate asigura cu suport ferm pentru intreaga saltea, aceasta putand fi folosita atat pe somiera cu lamele cat si pe un pat clasic cu placa de lemn sau PAL.

flanco.ro/

Saltea cu management umiditate

Managementul umiditatii acestei saltele de pat Memory Foam Comfort 5 Resta este asigurat de placa pe celule deschise si intercomunicante, banda 3D de aerisire rapida ce este montata perimetral pe laturile saltelei si materialul textil tridimensional.  In acest fel, umiditate din zona de contact a corpului cu salteaua este absorbita (in perioada utilizarii) in saltea si apoi este evaporata in atmosfera prin intermediul benzii 3D.

Husa fixa ce acopera salteaua de pat Memory Foam Comfort 5 Resta este realizata din textile cu structura tridimensionala (pentru a putea transfera umiditatea) cu greutatea de 200 g/mp si matlasata cu vata siliconata de 250g/mp, materialul textil avand proprietati antialergice.

Astfel aveti o saltea premium, cu materiale de calitate la costuri rezonabile, o saltea ce va asigura un confort ridicat si un mediu placut pentru somn. Salteaua de pat Memory Foam Comfort 5 Resta o puteti cumpara la un pret redus in oferta eMAG. Cele mai bune saltele de pat le găsiți in magazinele specializate Ortopedicus, Sleepline, SomnArt si SomProduct.

answear.ro