Saltea Relaxa Miracle

 

Salteaua cu arcuri, super-ortopedica Standard tip Relaxa, are in compozitie materiale de calitate, antialergice, realizate in asa fel incat sa-ti ofere confortul si siguranta unui somn linistit, intr-o pozitie corecta. O saltea de calitate te va scapa, cu siguranta, de eternele dureri de spate, cauzate atat de o pozitie incorecta in timpul somnului, cat si de o saltea de proasta calitate. Bucura-te la maxim de fiecare minut pe care-l petreci pe salteaua super-ortopedica Miracle. Sunt folosite materiale de inalta calitate si ofera confortul si siguranta unei pozitii corecte a spatelui in timpul somnului. Husa de suprafata este compusa dintr-un material rezistent cu compozitie de bumbac in amestec, matlasat cu vata anti-alergica de densitate de 200 gr/m2. Aceasta imbinare a celor 2 straturi prin matlasare ofera o suprafata de dormit foarte confortabila. Este disponibila in peste 20 de marimi, iar pretul variaza de la 296 la 536 de lei, transport gratuit in Bucuresti si primiti cadou 2 perne. Un produs care a primit recomandari foarte, foarte bune si datorita tratamentului anti alergic si a garantiei de 2 ani oferite de producator. Iti recomandam sa cumperi saltele de calitate superioara premium, ortopedice semi sau super-ortopedice din magazinele online: EMAGSomProduct si .

 

 

Saltea Relaxa Hypnose

 

Salteaua super ortopedica Hypnose este confectionata in asa fel incat sa simtiti confortul indiferent de anotimp. O saltea buna poate contribui la sănătatea dumneavoastră ajutându-vă să dormiti şi să va menţineti o pozitie bună in timpul somnului. Profita acum de cel mai accesibil pret pentru salteaua super ortopedica Hypnose.Sunt folosite materiale de inalta calitate, iar datorita echilibrului stabilit intre elementele componente si modul armonios in care acestea interactioneaza, acest tip de saltea ofera o sustinere corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului.

 

 

Saltea Relaxa Sensation

 

Salteaua cu arcuri, super-ortopedica Sensation Relaxa, are in compozitie materiale de calitate, antialergice, realizate in asa fel incat sa-ti ofere confortul si siguranta unui somn linistit, intr-o pozitie corecta. Salteaua super ortopedica Senzation poate fi folosita atat iarna, cat si vara. Sunt folosite arcuri bitronconice de 2,4 mm din otel carbon de inalta calitate, tratate termic, cu inaltimea de 145 mm, 2 straturi de pasla impregnata cu densitate de 800g/m2, acopera miezul elastic contribuind substantial la cresterea portantei acestuia, marginile sunt rigidizate cu bare de poliuretan cu grosimea de 5 cm si inaltimea de 14.5 cm pe tot conturul saltelei, iar straturile de pasla sunt acoperite cu poliuretan de densitate de 23 Kg/m3 cu grosimea de 2 cm.

 

 

Saltea Relaxa Supreme

 

Salteaua super ortopedica Supreme Relaxa cu arcuri poate fi folosita atat iarna, cat si vara. Pe partea creata special pentru sezonul rece este aplicat un strat de lana de 1 cm grosime, iar pe cea de vara un strat de vata textila antialergica, astfel putandu-te bucura de un somn linistit si o pozitie corecta toata noaptea. Uita acum de durerile de spate si bucura-te de fiecare moment pe care-l petreci pe acest tip de saltea. Salteaua ortopedica Supreme detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 200g/m2 impreuna cu un strat de spuma poliuretanica de 1 cm grosime cu densitate de 23 Kg/m3. Husa exterioara este confectionata din amestec de vascoza si bumbac. Banda laterala este matlasata impreuna cu o banda de poliuretan de 6 mm, prevazuta cu aerisitoare pe ambele parti.

 

 

Salteaua ortopedica Bio UK Style

 

Salteaua super ortopedica Bio Uk Style poate fi folosita atat iarna, cat si vara. Acest model de saltea NU contine spuma poliuretanica in compozitie, fiind o solutie ideala pentru cei care isi doresc o saltea cat mai confortabila si mai naturala, dar cu compozitie de arcuri. Miezul de arcuri ortopedic din acest tip de saltea este acoperit cu dublu strat de pasla impregnata cu densitate de 800 gr/m2. Peste pasla este fixat un covor textil de materiale netesute de densitate 1000 gr/m2 cu grosimea de 3 cm. Marginile sunt rigidizate cu pasla, pe tot conturul saltelei. Pentru rigidizarea saltelei si asigurarea senzatiei de confort, se foloseste o tehnologie englezeasca, denumita “tufted”, care presupune efectuarea manuala a acelor modele de suprafata, ea mai fiind numita si matlasare manuala.

 

Exit mobile version