Sampon organic anti matreata cu Tea Tree (arborele de ceai Australian) in oferta Plantum. Sampon cu Tea australian, sampon organic Anti – Mătreață, ideal pentru cei care se confrunta cu probleme ale scalpului deoarece combină proprietățile antiseptice ale Tea Tree Oil cu Piroctone Olamine, un agent anti- matreata pentru piele. Acest tratament ajută la menținerea par sanatos , puternic si stralucitor hranind si hidratand pielea scalpului.

Samponul organic anti matreata Optima Tea Tree conferă protecție împotriva mătreței si lasă o senzație de prospețime si relaxare. Samponul organic anti matreata Optima Tea Tree contine 100% ulei din arbore de ceai. Șamponul este natural, nu conține parabeni sau SLS. Samponul organic anti matreata Optima Tea Tree calmeaza scalpul capului, oferindu-i protectia necesara, reglandu-i nivelul de sebum. 

Vezi in magazin Samponul Optima Tea Tree Anti Dandruff

Samponul organic anti matreata Optima Tea Tree calmeaza scalpul capului, oferindu-i protectia necesara, reglandu-i nivelul de sebum. Samponul anti matreata Australian Tea Tree indeparteaza senzatia de mancarime a scalpului, indeparteaza deseurile si impuritatile din par in mod natural, fara a afecta echilibrul PH-ului natural, hraneste si intareste parul, conferindui un aspect, natural si stralucitor.

Samponul organic anti matreata Optima Tea Tree contine 100% ulei din arbore de ceai. Șamponul este natural, nu conține parabeni sau SLS. Formula sa creata special pentru îndepărtarea mătreței combina proprietățile antiseptice ale uleiului din arbore de  ceai cu acțiunea mai blânda a unui agent care acționează împotriva mătreței. Un tratament intensiv pentru par si scalp care te ajuta sa ai un par puternic, plin de vitalitate, sănătos si hidratat, fiind ideal pentru scalp uscat, sensibil sau cu probleme.

Samponul organic anti matreata Optima Tea Tree conferă protecție împotriva mătreței si lasă o senzație de prospețime si relaxare, după utilizare. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Samponul organic anti matreata Optima Tea Tree are proprietati antibacteriene si purifiante, elimina infectiile mentinand parul puternic si stralucitor.

Despre arborele de ceai australian: Originar din zone ale Australiei şi din Papua Noua Guinee, arborele de ceai era folosit ca plantă medicinală de către unele triburi aborigene încă dinaintea venirii coloniştilor albi. Acest arbust veşnic verde are scoarţa palidă, asemănătoare hârtiei, şi frunze înguste şi ascuţite. Vara, poartă spice dense de flori albe, neobişnuite, ca penele, urmate de capsule lemnoase cu seminţe, în formă de cupe. În scop terapeutic sunt utilizate frunzele şi rămurelele. Frunzele şi rămurelele emană un miros caracteristic de ceai când sunt strivite. Acestea se distilează şi sunt folosite la prepararea unui ulei esenţial care se aplică topic sau este încorporat în creme, unguente şi alte produse de acest tip.

Există peste 60 de specii diferite de arbore de ceai originare din Australia, însă Melaleuca alternifolia este vestit pentru uleiul său esenţial. Samponul organic anti matreata cu Tea Tree (arborele de ceai Australian) are cel mai mic pret in oferta Plantum.

Exit mobile version