Sandalele din piele pentru fetite Livie and Luca accesorizate cu fundita super draguta. Talpa sandalutelor este super flexibila si usoara, iar exteriorul cat si interiorul sunt din piele naturala moale, de calitate premium. Sistemul de inchidere al sandalelor este cu arici, atat la bareta, cat si in partea din fata (in dreptul funditei) pentru o fixare cat mai buna a piciorului. Modelul de sandale este disponibil in masurile 20 – 31, pentru fetite cu varsta intre 2 si 6 ani. Mai multe modele de sandale pentru fetite puteti gasi la magazinele online: Pantofiori VeseliBigStepemagComodo si Ecco Shoes.

Mai multe modele de sandale

 

Sandaluta din piele pentru fetite Minnie reprezinta tributul celor de la Livie and Luca pentru personajul Disney ce ii poarta numele si pantofiorii ei chic. Ne dorim ca un strop din magia lui Minnie Mouse sa se regaseasca in acest model de sanda din piele de culoare lime, cu fundita si mici decupaje in forma de cerculete in culori placute, contrastante.

 

 

Livie & Luca este o marca de incaltaminte din piele pentru copii fondata in anul 2005, in Statele Unite de catre doua mamici. Filosofia din spatele brandului de incaltaminte Livie and Luca este aceea de a raspandi bucurie printr-un design original si fantezist al pantofiorilor cat si prin usurinta si lejeritate in miscare.

 

Mai multe modele de sandale

Mai multe modele de sandale pentru fetite puteti gasi la magazinele online: Pantofiori VeseliBigStepemag, Comodo si Ecco Shoes.

Exit mobile version