Conceput pentru grupa 1 si 2 de 9-25 de kg, scaunul auto pentru copii F1 de la Bertoni este prevazut cu centuri de siguranta cu prindere in 3 sau 5 puncte, perna moale pentru un confort sporit si spatar reglabil in mai multe pozitii. Un scaun usor de instalat, prevazut cu centuri de siguranta cu prindere in multe puncte reglabile pe inaltime, si o perna moale detasabila dar si cotiere pentru confortul sporit. Spatarul este reglabil in mai multe pozitii. Este recomandat copiilor cu greutate intre 9 si 25 de kg.

Produsele pentru bebelusi si copii Bertoni (incepand din 2013, in urma unui proces de rebrand-uire se numesc Lorelli) răspund în mod adecvat cerințelor părinţilor moderni şi necesitatilor copiilor. Bertoni are grija de usurinta de utilizare si siguranta produselor sale, inovand si ridicand calitatea produselor pentru cresterea copilului, lansand articole pentru bebelusi ce ofera solutii simple pentru probleme din ce in ce mai complexe.

Fara indoiala un scaun auto pentru micutii pasionati de Formula 1! Convenabil si economic chiar daca face pace parte din gama Premium Lorelli a marcii Bertoni, F1 este o solutie sigura si distractiva de transport pentru copii cu varsta intre 9 luni si 6 ani. In termeni de siguranta, Bertoni F1 este un scaun auto care respecta standardele europene de siguranta fiind aprobat in concordanta cu ECE R44/04 pentru uz general in vehicule si potrivit pentru majoritatea scaunelor auto, iar intreaga suita de elemente de siguranta inclusiv marginile laterale il ajuta sa isi pastreze nivelul certificat de protectie.

Intodeauna scaunul auto F1 va fi pozitionat cu fata catre directia de mers sau rulare. In toata aceasta perioada, scaunul va fi fixat cu centurile de siguranta ale masinii (standard in 3 puncte de prindere). Pe parcursul dezvoltarii copilului si in functie de dimensiunile acestuia, scaunul F1 se poate adapta inaltimii copilului prin ajustarea hamului de siguranta reglabil pe inaltime in 3 pozitii. Centurile de siguranta in 5 puncte cu protectii in zona umerilor, husa detasabila si lavabila si nu in ultimul rand cele 3 pozitii de reglare a inclinarii spatarului scaunului il recomanda ca o solutie de transport convenabila. In plus pernutele reductor de la nivelul capului si sezutului asigura adaptarea in conditii de confort si siguranta a copilului in scaunul auto.

Pentru copiii intre 9 si 18kg, instalarea scaunului F1 in autoturism se va face conform manualului de utilizare folosind centurile de siguranta ale masinii. In scaun copilul va utiliza sistemul de centuri in 5 puncte si pernutele reductoare (dupa caz) pana la greutatea de aprox. 15-18kg. In functie de dezvoltarea copilului sistemul de centuri poate fi ajustat pe inaltime. De remarcat este sistemul de centuri in 5 puncte al scaunului auto, realizat de SABELT, producator recunoscut pe plan international pentru centurile de siguranta din domeniul auto.

Intre 18 si 25 de kg, posibilitatea de prindere cu ajutorul centurilor proprii ale scaunului F1 in timpul deplasarilor cu autovehiculul nu mai este posibila, pentru aceasta etapa, se vor utiliza centurile de siguranta ale autovehiculului (in 3 puncte) care vor oferi protectie dupa ce in prealabil sistemul de centuri in 5 puncte ale scaunului auto F1 se vor scoate. Pentru o instalare corecta a centurilor, cu eficienta maxima in caz de impact se vor urma indicatiile manualului de utilizare a acestui scaun auto F1 disponbil in sectiunea de download.

VEZI CEL MAI MIC PRET LA

bebebliss | bestkids | nichiduta | eMAG

Scaunul auto pentru copii Bertoni F1 prezinta:

  • pozitionare in directia de rulare
  • compatibil cu masinile dotate cu centuri standard cu prindere in 3 puncte
  • spatar reglabil in 5 pozitii cu sistem simplificat de reglare
  • centura de siguranta in 5 puncte SABELT
  • centura de siguranta ajustabila pe 3 nivele de inaltime
  • margini laterale de protectie
  • huse pentru centuri in zona pieptului
  • pernute reductor pentru cap si sezut
  • husa este detasabila si lavabila la maxim 30°C.
Exit mobile version