depurtat.ro

Când nu te poţi bucura de priveliştea dorită, cea mai bună variantă o pot constitui draperiile 3D. Ce sunt acestea? Draperiile 3d sunt creaţia Orange Venue si denota imaginaţia designerilor contemporani care pare să nu cunoască limite astfel încât cele mai obişnuite obiecte pot căpăta valenţe noi. Este şi cazul draperiilor. Suntem obişnuiţi ca acestea să ofere un plus de culoare sau textură într-o cameră şi le recunoaştem calitatea de elemente decorative. Desigur, doamnele sunt cele care au bucuria de a le analiza, compara şi într-un final cumpăra. Cu toate acestea cine s-ar fi gândit că nişte simple draperii, pot avea mai multe întrebuinţări, uimindu-i şi pe cei mai sceptici ?

Aflaţi că ultima invenţie în materie de draperii o reprezintă draperiile 3D. Asta înseamnă că în loc de blocul de vizavi, sau decorul din faţa casei de care v-aţi plictisit teribil poate fi înlocuit cu un peisaj în care păsările zboară libere, florile vă încântă cu coloritul lor deosebit, chiar de la fereastra dumneavoastră. Orange Venue prin magazinul online elefant a adus pe piaţă un produs ce transformă în totalitate camera dumneavoastră. Astfel că in orice apartament, in living room, in dormitor, ba chiar in bucatarie se creează iluzii unui peisaj maritim, relaxant care vă îmbie să vă începeţi ziua în vervă. Sau poate a unei metropole americane sau a unui orasel din sudul Siciliei. Designerii susţin că aceste draperii sunt concepute pentru a schimba atmosfera unei camere şi pentru a creea iluzia unei lumi deosebite în care proprietarii lor pot păşi cu uşurinţă, iar confortul psihic in orele petrecute acasa creste. Schimba imaginea casei tale cu draperiile 3D Orange Venue de la www.elefant.ro, iar daca alegi totusi modelul clasic iti recomandam atunci modelele de perdele, draperii si accesorii din magazinele PERDELE ONLINE, Somproduct sau la eMAG.

yves-rocher.ro

flanco.ro/

Din păcate aceste creaţii unice nu doar ca nu sunt mai ieftine decat draperiile obisnuite si probabil veţi fi nevoiţi să vă bucuraţi de draperiile clasice încă o bună perioadă de timp insa necesita si cateva schimbari in design-ul unei camere, pentru a imbina armonios covorul, perdeaua sau mobila si a nu lasa impresia unui kitsch in decorarea casei. Dar poate o eventuala campanie de preturi reduse a mall-ului online elefant va face aceste produse mai accesibile.

answear.ro