depurtat.ro

Când Samsung a anuntat primul model de televizor cu ecran curbat în anul 2013, acesta a schimbat experiența de vizionare din casele telespectatorilor. Inspirat din arta contemporană și din arhitectură, design-ul noilor televizoare are influențe moderne și minimaliste. Televizorul Samsung SUHD JS9500 are o ramă cu design Chamfer, ce adaugă mai multă adâncime ecranului, iar cadrul elegant îi va oferi un aspect artistic atunci când va fi montat pe perete.Modelul SUHD JS9000 are un design texturat pe spate, ce îi asigură un design elegant indiferent de unghiul de vizualizare.

Televizoarele Samsung Smart SUHD

Televizoarele Samsung Smart SUHD

Samsung a lansat pe piaţă trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, diagonale cuprinse între 48 și 88 inci, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență Tv specifică nevoilor lor. Televizoarele Samsung SUHD vin cu o multitudine de funcții noi interesante, tehnologia de redare SUHD și design-ul curbat elegant oferă o experiență de vizionare captivantă. În plus, funcțiile smart sunt acum bazate pe sistemul de operare Tizen, oferindu-le telespectatorilor acces ușor și rapid la conținutul lor preferat. Pregătiţi-vă să fiţi fascinaţi de calitatea senzaţională a imaginii televizorului Samsung SUHD TV. Prin intermediul noii tehnologii, veţi avea parte de culori strălucitoare şi un contrast mai profund, pentru o experienţă mai intensă de vizionare. Începând cu 2015, toate Smart TV-urile Samsung, printre care și noul SUHD, folosesc sistemul de operare Tizen, o platformă open-source care permite dezvoltarea aplicațiilor web standard pentru TV.

(P) Oferta Samsung Smart TV SUHD

yves-rocher.ro

Televizoarele Smart SUHD JS8500, JS9000 si JS9500 continuă tradiţia Samsung de îngloba toate acele lucruri la care aceştia se pricep cel mai bine: să depășească limitele divertismentului la domiciliu și să descopere, testeze, creeze şi să lanseze noi posibilități. Indiferent de sursa conținutului, Samsung oferă cea mai bună calitate video din industrie și va continua această misiune prin noile televizoare SUHD. Samsung rămâne o companie ce nu numai că îşi doreşte dar şi reuşeşte să ofere o experiență superioară a divertismentului.

Diferenţele dintre modelele de televizoare curbate Samsung Smart TV SUHD JS8500 şi JS9000 sunt evidente în favoarea celui din urmă. Deşi acesta are un preţ mai mare (ce variază între 30-50% în funcţie de diagonală), cumparând modelul JS9000 veţi beneficia de un procesor octa-core vs quad-core, beneficiază de conexiuni multiple (4 USB & HDMI în loc de 3) şi poate la fel de important în cazul în care doriţi să faceţi o achiziţie care să poată fi utilă şi în viitor, Smart TV-ul SUHD JS9000 în toate cele variante de diagonală: 45JS9000, 55JS900 şi 65JS9000 poate face uşor obiectul unui upgrade ulterior al televizorului prin înlocuirea casetei One Box Connect cu una de generaţie mai nouă. Merită menţionat şi faptul că ambele serii folosesc tehnologia punctelor cuantice, sau Nano-Crystal Color, așa cum a denumit-o Samsung, un detaliu important nu numai pentru că maximizează debitul şi intensitatea luminii prin filtrele de culoare oferind o modalitate eficientă energetic pentru o creștere a luminozității, dar și pentru că redă o gamă mai largă de culori.

flanco.ro/

SUHD JS9500, modelul de top, cel mai performant televizor UltraHD la ora actuala, prezintă diferențe semnificative faţă de modelele new entry în gama JS, caracteristici cheie printre care enumerăm sistemul de iluminare Ultimate Peak Illuminator, tehnologia Black Precission în varianta PRO şi un PQI (picture quality index) de 2400 vs 2000 sau 1900 în cazul modelelor JS9000 sau JS8500. Televizorul viitorului este aici chiar acum, modelul JS9500 – televizorul SUHD premium care depaseste standardele in domeniu. Televizorul va aduce mai aproape de actiune ca oricand, cu imagini senzationale de rezolutie UHD, care va transpun intr-un nou univers vizual. Veti putea vedea o gama si mai larga de culori stralucitoare si intense, atat de naturale incat va ofera experienta completa de vizionare, care va face ca tot ce urmariti sa para mult mai real. Folosind tehnologia revolutionara a nanocristalelor, ecranul cu retroiluminare emite o lumina stralucitoare care creeaza culori fidele si intense. Veti descoperi o gama spectaculoasa de nuante, precum si negrul cel mai intens si cel mai imaculat alb, prinzand viata intr-un mod absolut magic. Pregatiti-va sa descoperiti cel mai nou şi performant televizor Samsung SUHD, conceput sa va revolutioneze experienta de vizionare. Cei ce îşi permit să îl cumpere (sau cu sarcasm să viseze), îşi pot îndrepta privirea către modelul de top, şi cel mai scump de altfel, şi anume Smart 3D-ul Samsung SUHD 88JS9500 cu ecran curbat, cu diagonală de 222cm şi procesor octa-core. Menţionăm că la eMAG l-am găsit la cel mai mic pret, cu aproximativ 700 de euro sub preţul practicat de celelalte magazine.

Samsung ofera trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, cuprinse între 48 și 88 inci, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență Tv specifică nevoilor lor. Aceste televizoare sunt deja disponibile in magazinele online de electronice si electrocasnice consacrate în Romania: evomag, cel şi CEL, cel mai ieftin model însă (şi anume 55JS9000), la început de 2016, reuşeşte să coboare plafonul preţului minim de 9000 de RON, şi asta doar datorită campaniei de reduceri de preţuri la televizoarele Samsung Smart TV SUHD de la ALTEX.

answear.ro