Setul de figurine colectionabile My Little Pony contine câteva minifigurine dintre binecunoscutele personaje de desene animate My Little Pony: Pinkie Pie, Pound Cake, Rainbow Dusk, Princess Cadence, Rarity, Printesa Celestia, Applejack, Fluttershy, Pumpkin Cake, Ms. Dazzle Cake, Mr. Carrot Cake si Nurse Redheart. Toate aceste personaje MLP My Little Pony, in diverse versiuni (MLP, Equestria, Rainbow Rocks, Baby Poney si asa mai departe, sub forma de mini-figurine vei gasi la magazinul tau preferat de jucarii Nicoro.ro.

Mai multe figurine colectionabile My Little Pony, dragutii mici ponei, jucariile preferate de fetitele de la 2 si pana la 7 ani (si de ce sa nu recunoastem si peste aceasta varsta) veti gasi si in magazinele www.eMAG.ro, www.carturesti.ro, www.noriel.ro, www.carturesti.ro, la www.bestkids.ro si la www.nichiduta.ro. Cele mai mari si de incredere magazine online cu jucarii din Romania!

 

Cu acest set frumos de figurine Micii Ponei (My Little Pony) sunteti pregatiti pentru o incredibila aventura cu ponei! Sunt ponei uimitori si veseli care vor arata minunat in colectia voastra de figurine My Little Pony. Contine 3 figurine: Lyra Heartstrings, Octavia Melody, Lyrica Liliac. Dimensiuni: 5 cm. Varsta recomandata: fetite cu varsta peste 3 ani.

Exit mobile version