depurtat.ro

Produsele actuale de întreţinere si curatare a maşinii sunt foarte costisitoare. Desigur nu putem renunţa la aspectul exterior si interior al masinii tinand cont ca este un bun de folosinta indelungata, o investitie destul de costisitoare si totodata ca ne petrecem zilnic ore bune mergand cu masina, caz in care Mediashop a venit cu o soluţie genială: setul de ingrijire auto Ultimate Platinum Care – ultima generaţie de produse de ingrijit maşina, un pachet complet de intretinere pentru care nu trebuie sa platesti o suma exorbitanta de bani.

Cel mai mic pret aici

Oferta Platinum Ultimate Care 1+1

Curatare exterioara. Avantajul solutilor de curatare si ingrijire a masinii Platinum Ultimate Care este că într-o singură operaţie curăţă,lustruieşte si îngrijeşte maşina. Utilizarea este foarte simplă: se pulverizeaza pe suprafaţa maşinii şi se şterge apoi cu o laveta! Compuşii  specifici pătrund adănc in vopsea şi îmbunătăţesc şi împrospătează culoarea. Autovehiculele nu numai ca vor avea suprafaţa strălucitoare,dar vor fi şi bine ingrijite şi lustruite. Platinum Ultimate Care protejează  lacul vopselei împortiva coroziunii facută de murdăria păsărilor, curăţă răşina, gudronul în plus protejează împotriva radiaţiilor UV.

yves-rocher.ro

Curatare interioara. Daca veti cumpara Platinum  Ultimate Care veti primi cadou un set complet de ingrijire si curatare a masinii, cu următoarele accesorii incluse pe langa Ultimate Care:

epantofi.ro
  • Platinum Ultimate Clean-pentru îngrijit interioare auto
  • Platinum Ultimate Protect-pentru suprafeţe de sticlă (parbriz): solutia va face ca picăturile de  ploaie, zăpada şi lapoviţa sa alunece pe suprafata pulverizata astfel incat sa aveti vizibilitate sporita.
  • Lavete cu microfibre

vezi oferta Mediashop

Platinum Ultimate Care este un set complet de ingrijire a masinii iar oferta Mediashop consta in:

  • 1x  buc.Platinum Ultimate Care: fabulos pentru suprafeţe metalice  şi un luciu deosebit – 500ml
  • 1x  buc.CADOU Platinum Ultimate Care: fabulos pentru suprafeţe metalice şi un luciu deosebit
  • 2x  buc.CADOU Platinum-Ultimate-Clean: pentru îngrijit interioare auto – 100ml
  • 2x  buc.CADOU Platinum-Ultimate-Protect: pentru suprafeţe de sticlă:alunecă picăturile de ploaie,zăpada şi lapoviţa – 100ml.
  • 2x  buc. CADOU lavete cu microfibre

Astfel, datorita setului de ingrijire si curatare auto Platinum Ultimate Care veti putea intretine: suprafeţele  lustruite, roţile, suprafeţele de sticlă, farurile, bordul maşinii şi barele de protecţie. Profita de oferta Teleshopping Mediashop si fă cadou maşinii tale acest set pentru întreţinere. Dă maşinii tale un luciu deosebit. Păstrează valoarea maşinii tale ani de zile!

answear.ro