Când Marklin, Ives și Lionel au început să producă trenuri electrice la inceputul a secolului 20, produsele au fost concepute ca si jucării. Insa nu au fost jucării ieftine. Trenurile originale de jucărie au avut șasiu de metal, motoare grele și tablă de oțel. Detaliile au fost concepute cu grija din alama sau alte materiale feroase. De aceea astazi printre adulti sunt o multime de pasionati de trenuri electrice, de machete realistice la scara ale modelelor.

Pentru copiii din ziua de astazi, o asemenea investitie necesita o cheltuiala destul de mare, si, tinand cont ca dorim obisnuim copiii cu ceea ce vad in viata reala, iar trenul deja face parte din realitatea aproape cotidiana, orasele dezvoltandu-se peste caile ferate ce la inceput se limitau la periferia urbana, dorim sa cumparam trenulete electrice sau nu copiilor nostri inca de la cele mai fragede varste. La aceasta varsta insa, ei nu pun accent pe detaliu, ci vad din trenulete mici obiecte de impins, de asezat pe sina, de construit si manipulat spre a isi imbunatati functiile motorii, vad din trenulete prietenii lor din desenele animate cu Thomas. Oferta de trenulete electrice sau seturi de constructii pentru bebelusi sau copii scolari si prescolari este deosebit de diversa, nu exista magazin online de jucarii care sa nu aiba pe stoc cel putin 5 modele, din care am ales cateva mai jos. De la www.eMAG.ro, www.bestkids.ro, www.carturesti.ro si www.nichiduta.ro.

 

Pequetren – Trenulet Expresul Transiberian

 

Pequetren – Trenuletul Electric Expresul Transiberian, set de joaca pentru copii contine: 1 locomotiva, 3 vagoane, 12 linii curbe, 6 linii drepte, 1 linie de parcare, 1 pod, 1 statie de tren, 1 tunel, 1 semafor, 1 folie cu personaje, 10 suporti pentru personaje. Dimensiuni traseu, dupa instalare: 198 x 100 cm si lungime traseu: 4,9 m.

 

 

Set Trenulet Ecoiffier

 

Setul de constructii Trenulet de la ecoiffier include 49 accesorii: sine de tren in cerc, trenulet cu vagoane, animale, capac cu flori, 3 figurine etc. Jucarie creativa pentru copii cu ajutorul careia copiii cu varsta peste 1 an invata sa construiasca. Poate fi cumparat de aici (sau apasa pe fotografii pentru a fi redirectionat pe pagina produsului).

 

 

Set Sodor Deluxe

 

Din seria de jocuri de la Tomy cu trenuletul Thomas si prietenii lui, noile locomotive Diesel si Spencer se alatura prietenilor Thomas, James, Percy si Boulder pentru o aventura amuzanta. Acestea se intrec la vale in jurul taramului Sodor. Aceasta jucarie este perfecta pentru micii fani Thomas & Friends deoarece pot interactiona cu personajele favorite. Poti sa deschizi si sa inchizi barierele. Locomotivele se pot folosi si ca jucarii de impins. Setul contine: cinci locomotive si alte accesorii.

 

 

Set feroviar Wader

 

Setul de circuit feroviar de la Wader are o lungime totala de de 4.5 m si include 5 trenulete. Sistemul de montare facil combina toate elementele in trei dimensiuni, putand fi stabilite diferite combinatii de rute. In plus, pachetul include 5 trenulete si vagoane, accesorii pentru o statie, o casa sau un tunel, dar si decupaje colorate. Dimensiuni: 59 x 39.5 x 15 cm. Varsta recomandata: 3 ani +

 

 

Trenulet Electric Renfe Alvia

 

Trenulet Electric Renfe Alvia S-130 pentru calatori, o jucarie care dupa instalare are dimensiunea traseului de cale ferata de 230 x 100 cm si o lungime a acestuia de 6,6m. Setul include 1 locomotiva (motor), 2 vagoane centru, 1 locomotiva de spate (fara motor), 22 linii curbe, 11 linii drepte, 1 macaz stanga, 1 macaz dreapta, 1 linie de parcare, 1 tunel, 2 semafoare cu bariera, 3 vehicule cu frictiune.

 

 

Trenulet Electric Hello Kitty

 

Primul meu trenulet electric – Hello Kitty este un set de joaca ce contine: o locomotiva cu aburi, un vagon cisterna, diorama formata din doua placi tip puzzle (35/35 cm fiecare, 70/35 cm asamblate), elemente de decor: semne de circulatie, pomisori etc – realizate din carton. Trenuletul este alimentat de o baterie tip AA ce se introduce in locomotiva. Pornirea trenuletului se realizeaza prin actionarea comutatorului ce se gaseste pe locomotiva. Viteza de deplasare a trenulețului electric este reglata prin intermediul unui dispozitiv de comandă care este la rândul său alimentat cu ajutorul unui adaptor care se conectează la priză (220V). Atât roțile locomotivei cât și cele ale vagoanelor, precum și șinele sunt realizate din metal. Elementele de design ale vagoanelor și locomotivei sunt reproduse în detaliu.

 

 

Tren de viteza Thalys

 

Trenulet electric de viteza Thalys cu diorama: doua jocuri, nu doar unul. In primul rand, este vorba despre un trenulet electric total functional care poate tine ocupata intreaga familie ore in sir. In al doilea rand, cumparati un joc de constructii care va stimula creativitatea copilului dumneavoastra si ii va da posibilitatea sa isi exprime personalitatea si ingeniozitatea. Decorurile sunt complet personalizabile. Ele pot fi colorate cu aproape orice set de culori pe care il aveti in casa.  Montajul este extrem de simplu, nu necesita unelte sau substante speciale… nu necesita nici macar respectarea modelului propus de producator, folositi-va propria imaginatie. Setul contine: o locomotiva electrica cu motor, o locomotiva electrica “dummy” – (fara motor), un vagon de pasageri clasa I, un vagon de pasageri clasa II-a, diorama cu tunel 106.5/160 cm, cale ferata circuit rotund, 95.5 cm diametru. Diorama este compusa din doua elemente: baza, realizata din carton, componenta in relief, care este realizata din material plastic monocolor. Nu sunt incluse culori, adezivi, ustensile pentru decorarea si montajul decorului (nu sunt necesare materiale speciale, se poate folosi aproape orice aveti la indemana).

 

Trenulete electrice in magazine

Jucarii: Trenulete electrice la www.eMAG.ro,

Jucarii: Trenulete electrice la www.bestkids.ro,

Jucarii: Trenulete electrice la www.carturesti.ro si

Jucarii: Trenulete electrice la www.nichiduta.ro.

Exit mobile version