Disponibile pentru varste de la 5 pana la 14 ani, set-urile de jucarii Lego Star Wars cresc odata cu copilul dvs. invatandu-l sa isi dezvolte capacitatile motorii fine, ii dezvolta apoi imaginatia pentru ca apoi sa devina un hobby relaxant. Din oferta magazinelor online Elefant.ro, Carturesti, Esteto.ro, Nichiduta, BestKids si eMAG.

Lego Star Wars Trooper

Set LEGO Star Wars Original. Setul Star Wars Trooper contine: minifigurine Trooper, arc, fra si 2 commando Droid. 98 de piese din materiale de calitate. Recomandat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani.

Seturi de constructie LEGO Star Wars la eMAG

Inarmeaza trupele clona ale Republicii cu un tun puternic de artilerie si protejeaza galaxia separatista de armata droizilor!¬†Separatistii au trimis un nou inamic robot pentru a ataca for»õele Republicii, dar Troopers elita armatei clona au o noua armńÉ a lor: un puternic tun de artilerie Republican! Cu inaltator »ôi turele de rachete si 4 minifigurine Lego: Trooper Trooper ARC, FRA »ôi 2 Droids noi Commando inamice. Set Lego din seria Star Wars.

Lego Star Wars Geonosian Starfighter

Set LEGO Star Wars Original. Setul Geonosian Starfighter contine:  minifigurine Ki Mundi, Comandantul clonelor sabii cu laser si pistoale, 155 de piese din materiale de calitate. Recomandat copiilor cu varste intre 7 si 12 ani.

Geonosian Starfighter‚ĄĘ ‚Äď din seria LEGO STAR WARS Invinge acest Starfigter Geonosian intr-o batalie Star Wars ! Pe suprafata pustie de pe Geonosis comandantul Cody si maestrul Ki-Adi-Mundi pregatesc armata clonelor pentru atacul asupra fabricii de droizi separatiste. Dintr-o data ei observa un Starfighter Geonosian indreptandu-se spre ei cu o viteza excesiva ! Oare vor reusi sa se apere de pilotul Geonosian inarmat cu tun cu turela si lansator de torpile ? Tu decizi !

Lego Star Wars Naveta Republic Starfighter

Set LEGO Star Wars Original. Setul Republic Starfighter contine:  minifigurine: Jedi Satele Shan, trooper republican si T7-O1, lama sabie, naveta republicana, rachete, aripi de atac din materiale de calitate. Recomandat copiilor peste 8 ani.

Maestrul Jedi Satele Shan zboara prin Univers cu aceasta nava eleganta si puternica care are tot ce are nevoie pentru a lupta cu raul Imperiului Sith! Republic StarFighter de atac masoara peste 6 cm in inaltime, 34 cm latime si 29 cm lungime.

Lego Star Tie Fighter

Set LEGO Star Wars Original. Setul Tie Fighter contine:  minifigurine pilot, ofiter imperial, R2-J2 si arme. Set Lego de 413 piese din materiale de calitate. Recomandat copiilor peste 8 ani.

Lego Star Wars X-Wing StarFighter

Set LEGO Star Wars Original. Setul X-Wing StarFighter contine:  4 figurine: Luke Skywalker, Jek Porkin, R2-D2 si R5-D8, si naveta Star Fighter. Set Lego de 560 de piese din materiale de calitate. Recomandat copiilor peste 8 ani.

Cu aripi care se pliaza in modul de atac, torpile protonice, tren de aterizare retractabil si cabina de deschidere, acest vehicul revine lupta √ģmpotriva Imperiului cel rau! Dimensiunea navetei: peste 33 de centimetri.

Lego Star Wars Sith Fury Class Interceptor

Set LEGO Star Wars Original. Setul Sith Fury Class Interceptor contine: minifigurine Malgus, Sith trooper, sabii, 4 rachete, aripi de lupta. Nava de lupta Interceptor este de 27 cm lungime, 29 cm latime si 7 cm inaltime. Set Lego de 748 piese din materiale de calitate. Recomandat copiilor peste 9 ani.

La bordul letalei Fury Class Interceptor, raul Lord Sith Darth Malgus scaneaza cu instrumentele sale intreg Universul pentru a gasi teritoriul unde se ascund republicanii. Inarmat cu 4 rachete si aripi pliante, si pregatit cu nava lui sa ia la bord soldatii imperiali Lord-ul Sith este gata pregatit de lupta, oriunde ar fi aceasta.

Lego Star Wars Palatul lui Jabba

Set LEGO Star Wars Original. Setul Palatul lui Jabba contine: 9 figurine si un intreg Palat de unde trebuie sa il salvezi pe Han Solo. La Palatul lui Jabba de pe Tatooine, Printesa Leia este deghizata ca Boushh iar ea și Chewbacca incearca sa il salveze pe Han Solo, dupa ce acesta a fost congelat in carbon.

Poate Printesa Leia sa treaca de rachetele montate pe acoperis, de armele de apńÉrare si echipamentele de supraveghere? Sau Jabba »ôi trupa lui pestrita de adepti va captura printesa sub tronul alunecare lui Jabba? Setul Lego include pe langa Palatul lui Jabba, 9 minifigurine: Jabba, Salacious, Fortuna Bib, Gamorrean Garda, Oola, Han Solo, printesa Leia in costum, Chewbacca »ôi B‚Äôomarr Monk. Tronul este glisant cu trapa si comoara ascuna, poarta de intrare are arme mobile, rachete pe acoperisul detasabil si un foisor.¬†Armele includ un blaster mediu, blaster pistol, Blaster pusca, detonator termic, topor »ôi lama Lance.

Dimensiuni: Palatul peste 25cm inaltime, 29cm lungime și 19 cm latime. Set Lego de 403 piese din materiale de calitate. Recomandat copiilor peste 8 ani.

Lego Nava spatiala Mandalorian Fighter

Incarcati marfa, retrageti trenul de aterizare, rotiti aripile si chemati-l pe Obi-Wan Kenoobi la bordul Pre Vizla Mandalorian Fighter. Setul Lego contine urmatoarele figurine Star Wars: Pre Vizla, Mandalorian, Obi-Wan Kenobi, dar si un intreg arsenal de lupta: sabii laser,sabie neagra, arme retractabile.

Nava spatiala are aripile si cabina de pilotaj rotativa, trenul de aterizare retractabil, cabina de pilotaj se poate deschide loc pentru 2 mini figurine compartimente pentru marfa. Dimensiunea navetei spatiale Mandalorian Fighter: 6 cm inaltime, 32 cm latime si 33 de cm lungime. 403 piese lego de foarte buna calitate.

Star Wars Malevolence Star Ship

Set LEGO Star Wars Original. Setul The Malevolence Star Ship contine: nava transportoare precum si 6 figurine: Anakin Skywalker, Padmé Amidala, General Grievous, Count Dooku, Battle Droid Commander and Battle Droid. Naveta are dimensiuni gigant: 60 cm lungime, 13 cm inaltime si 18 centimetri latime.

Malevolence este nava amiralului Grievous si una dintre armele militare separatiste cele mai de temut. Fara stirea lui Grievous Anakin si Padmé au intrat in nava transportoare gigant in incercarea de a scapa galaxia de raufacatori. Nava spatiala Malevolence dispune de o zona de depozitare cu tren de transport, interior detaliat cu sectiuni detasabile / deschidere pentru acces ușor si lansatoare de rachete duble rapide . Include 6 minifigurine. 1101 piese lego, pentru copii peste 9 ani.

Seturi de constructie LEGO Star Wars la eMAG

Sunt sute de modele create de Lego ca tribut al Seriei Star Wars Razboiul Stelelor, am prezentat doar o parte, colectia poate fi completata de-a lungul anilor de catre copilul in crestere. Disponibile pentru varste de la 5 pana la 14 ani, set-urile de jucarii Lego cresc odata cu copilul dvs. invatandu-l sa isi dezvolte capacitatile motorii fine, ii dezvolta apoi imaginatia pentru ca apoi sa devina un hobby relaxant. Din oferta magazinelor online Elefant.ro, Carturesti, Esteto.ro, Nichiduta, BestKids si eMAG.

Exit mobile version