Sistemul de filtrare al apei Santevia Water creaza un pH usor alcalin prin neutralizarea compusilor acizi, elimina metalele, detergentii, elimina diferitele toxine si chimicale agricole (chiar si ierbicide si pesticide) ce vin la pachet odata cu cumpararea de fructe si legume produse la scara industriala. De asemenea, acest sistem revolutionar de filtrare al apei elimina sedimentele de praf si de rugina, inlatura bacteriile, parazitii si microbii precum si ramasitele de clor prezente, substante organice sau chimice, mirosuri, coloranti (chiar particulele mai mici de 0,3 microni) prezente in apa clasica care vine de la robinet, produs al urbanizarii.

Cu sistemul de filtrare a apei Santevia Water Systems veti obtine apa cu o structura moleculara bio-compatibila, benefica si usor de absorbit si asimilat de organism. Prin procesul de alcalinizare se opreste dezvoltarea anumitor celule canceroase si a deteriorarii la nivel celular. Pentru a beneficia de toate aceste avantaje care imbunatatesc si invigoreaza considerabil starea de sanatate este nevoie de un proces lent si treptat, iar acest lucru este realizat cu excelenta de catre Satevia Water! Santevia Water System, sistemul de filtrare a apei casnice ce transforma apa de la robinet in apa pura alcalina poate fi comandat in Romania la cel mai mic pret de la BIOPortal.

DETALII AICI

Apa plata este de cele mai multe ori supusa unor procese industriale ineficiente si accelerate. Trecerea prin tevi, canale, pompe si alte materiale care contin Bisfenol duce la deteriorarea considerabila calitatii. Acest Sistem Santevia Water isi propune sa revolutioneze tehnologia apei de baut! Rezultatul obtinut dupa procesul de purificare va fi unul gustos, mineralizat, sanatos si alcalinizat fiind cea mai apropiata varianta apa absolut pura.

Merita un sistem de filtrare, purificare si ionizare a apei? Odata cu aparitia acestui aparat Santevia cu noul sistem de filtrare apa alcalina veti fi uimit prin modul in care va transforma simpla apa de la robinet in cea mai pura apa, pentru sanatatea intregii familii. Folosind forta gravitationala in loc de chimicale nocive, substante artificiale si electricitate acest sistem de filtrare a apei potabile practica 8 trepte complexe pentru a obtine apa alcalinizata si mineralizata de cea mai inalta calitate.

Sisteme de Filtrare si Purificare a apei Filtro.ro

Deshidratarea este una dintre cele mai serioase amenintari asupra starii generale de bine a unui organism sanatos si bine functional, iar multe lichide pe care le consumam zi de zi cu scopul de a tine locul apei nu fac nimic altceva decat sa deshidrateze. Consumul ineficient de apa este principalul factor care duce la: oboseala, stare de letargie si slabirea sistemului imunitar. Pentru o buna functionare, organismul are nevoie de minerale alcaline: magneziu, calciu , potasiu sub forma ionica, astfel, oferind corpului apa alcalina neutralizam si eliminam acidul din tesut oprind astfel dezvoltarea micro-organismelor daunatoare.

Prin procesul care desparte moleculele de apa, acest sistem de filtrare Santevia Water System va ofera beneficiile unui produs mai usor de asimilat de catre organism si un continut de oxigen bio-disponibil marit. Numai cu acest sistem de filtrare a apei Santevia Water Systems corpul dumneavoastra se va bucura de mentinerea unui pH balansat, sanatate si hidratare constanta in cel mai natural mod posibil! Utilizand tehnologia in 8 trepte acest sistem de filtrare a apei potabile inlatura absolut toti factorii nocivi picatura cu picatura prin re-structurare moleculara.

Filtrarea apei in 8 Trepte

Filtrare apa TREAPTA 1 – Pre-filtru ceramic

 • Dimensiunea porilor 0,3 microni
 • Are ca scop inlaturarea ruginii, sedimentelor, prafului si oprirea bacaterilor mari, germenilor si a parazitilor
 • Acest filtru trebuie schimbat, in principal o data pe an.

Filtrare apa TREAPTA 2 – Carbune si Grafit Activate

 • Inlatura trihalometanii,clorul , , mirosuri, gusturi, coloranti, substante chimice organice si chiar particule cu dimensiuni mai mici de 0,3 microni
 • Pentru a mari suprafata de absorbtie, este dotat cu 3 dimensiuni de granulare.

Filtrare apa TREAPTA 3 – Granule de silica

 • Are ca rol neutralizarea compusilor acizi pentru creerea unui pH usor alcalin
 • Acest filtru se schimba in prinicpal o data la 6 luni sau atunci cand stratul de silica din partea de sus isi schimba culoarea din albul initial.

Filtrare apa TREAPTA 4 – Granule de Zeoliti

 • In aceasta treapta a procesului se inlatura bacteriile mici, metalele precum plumbul si mercurul, toxinele, chimicalele agricole precum pesticidele si ierbicidele.

Filtrare apa TREAPTA 5 – Infuzie de Minerale

 • Treapta 5 consta in infuzia de minerale inozate pentru oxigenarea apei si obtinerea unui pH alcalin

Filtrare apa TREAPTA 6 – Bio-Ceramica

 • In aceasta treapta a procesului se despart moleculele de apa pentru marirea continutului de oxigen bio-disponibil.

Filtrare apa TREAPTA 7 – Post-Filtru din roci minerale

 • Acest filtru este realizat din roci minerale obtinute in Malaezia, la adancimi de 300-600 metri intr-o zona nealterata de activitatea umana.
 • Aceste roci contin magneziu, mangan, calciu si zinc pe care le elibereaza in apa pentru o perioada de aproximativ 5 ani.
 • Pentru curatare, pietrele se scot din filtru de 2 ori pe an si se fierb 5-10 minute in apa.

Filtrare apa TREAPTA 8 – Tunel magnetic

 • In ultima treapta a procesului apa trece printr-un tunel magnetic ce reorganizeaza clusterii de molecule in structuri simple, pentru o apa mai usor de absorbit de organism care faciliteaza asimilarea de nutrienti.

Santevia Water System, sistemul de filtrare a apei casnice ce transforma apa de la robinet in apa pura alcalina poate fi comandat in Romania la cel mai mic pret de la BIOPortal.

Exit mobile version