depurtat.ro

Skateboardul SPORTMANN Terror, HellFull, Full sau Artist sunt ideale pentru skaterii incepatori, dar si cei intermediari. Placa este compusa de 9 straturi de lemn, care sporesc durabilitatea si flexibiliatea skateboardului. Placa dubla concava din artar chinezesc, grip anti-aderent cu imprimeu, rulmenti: ABEC-5 Carbon, dimensiune placa: 79cm x 20.5cm, grosime placa: 11mm, roti PVC de dimensiune de 50×30 mm, axuri metalice si sarcina maxima admisa 80 kg.

yves-rocher.ro

 

 

 Skateboard Fila Butcher este alegerea ideala pentru skateri incepatori sau intermediari. Placa de skateboard este fabricata din artar chinezesc cu 9 straturi, foarte rezistenta, iar rulmentii sunt ABEC 5, ce asigura calitatea si precizia. Dimensiunea placii de skateboard este 78 cm x 20 cm x 12 mm, iar sarcina maxima admisa este de 60 kg. Cu  caracteristici versatile, completat de un design atractiv, acest skateboard a devenit modelul favorit al tinerilor. Placa concava din artar chinezesc, placa laminata de 9 straturi care ofera flexibilitate si durabilitate maxima, axuri foarte rezistente, roti cu rulmenti ABEC 5, dimensiune placa: 78 cm x 20 cm, grosime placa: 12 mm, roti PVC de : 54mm*36/90A, sarcina maxima admisa: 60 kg.

flanco.ro/

 

Skateboardul JD BUG Power-Surfer este un model unic de skateboard cu doar 2 roti. Miscarea efectuata cu acest skateboard este foarte similara cu cea efectuata la snowboarding sau surfing. Constructia moderna si usoara si cadrul din plastic dur asigura rezistenta sporita si sarcina maxima adminsa de maxim 100kg. Greutatea skateboardului este doar de 2.7 kg si este recomandat pentru copii cu varsta de peste 8 ani.

answear.ro