Sosete cu … degete pentru antrenament! Inca o nebunie urbana! Dupa “Vibram Five Fingers – adidasii cu degete” acum va puteti imbunatati performantele sportive cu sosetele Toe Toe, fabricate cu grija, special pentru alergare!

vezi sosete cu degete pentru Yoga

Au un material durabil, de o grosime perfecta pentru a va ajuta sa va incheiati cursa cu succes. Aceste sosete va vor proteja tendonul lui Ahile, stand fixate pe picior pe toata durata cursei!  Datorita formatului inovator al sosetelor cu degete, TOETOE a devenit lider in acest domeniu si propune un model de sosete de inalta calitate fara cusaturi, ce impiedica degetele sa se lipeasca intre ele. De asemenea, aceste sosete confortabile faciliteaza miscarile naturale ale piciorului si ajuta la circulatia sangelui, contribuind la reglarea temperaturii picioarelor. Recomandate pentru clasele de pilates si yoga. Sosete cu degete pentru femei si barbati, confectionate din bumbac si elastan, calitate premium, renumitele sosete cu degete InjiInji veti gasi in oferta BMallinsa preturile sunt destul de exclusiviste. Variante mai ieftine ale sosetelor cu degete (atentie, nu InjiInji), veti gasi si in oferta Aliexpress (la unele modele aveti posibilitatea de transport gratuit chiar din China – cautare dupa free shipping).

Aceste sosete cu degete se preteaza la a fi purtate cu orice tip de incaltaminte, sunt fine, confortabile si usor de imbracat. Sosetele obisnuite permit acumularea de umezeala si creaza mediul ideal de dezvoltare pentru bacterii, iar sosetele cu degete au fost create special ca sa te protejeze de aceste neplaceri. Aceasta noua tehnologie cu separarea degetelor a fost dovedita ca fiind benefica deoarece permite realizarea unor miscari naturale ale picioarelor, facilitand si circulatia sangelui. Se potrivesc perfect in practicarea sporturilor precum pilates si yoga. Pentru femeile care iubesc culorile vibrante, aceste sosete cu degete propun si modele interesante, multicolore ce se imbina armonios.

Sosete lungi cu degete

Sosetele cu degete sunt La moda! E si mai bine daca ai picioare lungi si sexy, dar in orice situatie vei aprecia protectia si caldura pe care ti-o ofera. O creatie practica dar si plina de stil astfel incat poti sa le porti cu incredere. Ai curaj? Atunci cand iti simit degetele picioarele tale vor fi confortabile, degetele tale sunt libere sa se miste iar tu ai un alt simt al echilibrului iar picioarele tale vor avea intotdeauna temperatura confortabila.

Sosete medii cu degete

Sosetele cu degete pana la jumatatea gambei se preteaza pentru purtare pe parcursul intregii zile si sunt probabil cele mai confortabile soste pe care le vei purta vreodata. Miscarea degetelor este o parte importanta a felului in care percepi echilibru, iar separarea degetelor ajuta piciorul si te ajuta pe tine sa te simti mai bine. Aceste sosete cu degete se preteaza la a fi purtate cu orice tip de incaltaminte, sunt fine, confortabile si usor de imbracat. Sosetele obisnuite permit acumularea de umezeala si creaza mediul ideal de dezvoltare pentru bacterii, iar sosetele cu degete au fost create special ca sa te protejeze de aceste neplaceri.

Sosete cu degete colorate

Sosete scurte Toe Toe cu degete, sosetele sport prezentand bine-cunoscutul model pana la glezne, sunt confectionate dintr-un material moale si elastic, create pentru a se mula perfect pe picior. Recomandate pentru clasele de pilates si yoga. Compozitie 90 % bumbac, 10 % elastan. Calitate superioara.

Pentru femeile care iubesc culorile vibrante, aceste sosete cu degete propun un model interesant, multicolor, o imagine cu adevarat plina de culori vii, ce se imbina armonios. Pe langa faptul ca sunt comode, aceste sosete colorate cu degete TOE TOE pot crea o stare pozitiva de fiecare data cand sunt purtate, in special in timpul claselor de pilates si yoga. Compozitie: 90 % bumbac, 10 % elastan.

Sosete dama Toetek cu degete. Designul special al acestor sosete propune un model confortabil, gratie combinatiei dintre materialul coolmax si elastan. Compozitia de CoolMax protejeaza impotriva transpiratiei iar elastanul asigura senzatia de lejeritate. Aceasta noua tehnologie cu separarea degetelor a fost dovedita ca fiind benefica deoarece permite realizarea unor miscari naturale ale picioarelor, facilitand si circulatia sangelui. Se potrivesc perfect in practicarea sporturilor precum pilates si yoga.

Sosete Fashion cu degete

Sosete scurte cu degete. Datorita formatului inovator al sosetelor cu degete, TOETOE a devenit lider in acest domeniu si propune un model de sosete de inalta calitate fara cusaturi, ce impiedica degetele sa se lipeasca intre ele. De asemenea, aceste sosete confortabile faciliteaza miscarile naturale ale piciorului si ajuta la circulatia sangelui, contribuind la reglarea temperaturii picioarelor. Recomandate pentru clasele de pilates si yoga.

Daca sunteti in cautarea sosetelor cu degete pentru femei si barbati, confectionate din bumbac si elastan, calitate premium, renumitele sosete cu degete InjiInji va recomand oferta BMallinsa preturile sunt destul de exclusiviste. Variante mai ieftine ale sosetelor cu degete (atentie, nu InjiInji), veti gasi si in oferta Aliexpress (la unele modele aveti posibilitatea de transport gratuit chiar din China – cautare dupa free shipping) sau la FashionDays.ro.

Exit mobile version