Spiridusul Duni – Iaki Povestitorul este o jucarie interactiva extraordinara pentru copii, baieti si fetite, cu varsta intre 3 si 6 ani. Spiridusul Duni il va insoti pe copilul tau in minutele de dinainte de culcare, si ii va spune acestuia 8 povesti in limba romana foarte indragite de copii: Alba ca zapada, Scufita rosie, Cenusareasa, Ratusca cea urata, Cei treci purcelusi, Printul fermecat, Iepurele si broasca testoasa, Greierele si furnica. Jucaria interactiva povestitoare Spiridusul Duni are 6 butoane pentru o experienta cat mai placuta, buton de Play, Inapoi – in cazul in care ti-a scapat ceva, Pauza, Selecteaza o poveste si Oprit – Pornit. Povestile redate de Duni sunt versiunea vorbita a povestilor din carte. Jucaria Spiridusul Duni – Iaki Povestitorul poate fi cumparata cu transport gratuit de  la BestKids – Magazinul de Jucarii.

In plus, Spiridusul Duni Iaki Povestitorul poate canta 10 melodii si vine insotit de o carte ilustrata color cu 76 de pagini. Cum toate textele povestilor sunt incluse in carte, copilul poate citi in timp ce le asculta, astfel ca Duni poate fi folosit ca unealta ajutatoare pentru copiii care vor sa invete sa citeasca.

Putin cate putin, in functie de dezvoltarea intelectuala a copilului si ajutorul primit la gradinita sau scoala, cititul va decurge ca o joaca. Exersatul in acest fel de a citi este stimulativ, placut si niciodata nu reprezinta un sacrificiu pentru copii si nu genereaza o repulsie, de fapt creeaza ceea ce este cunoscut ca “placerea cititului”. Parintii ai caror copii le-au inmanat de la o varsta frageda o tableta copilului vor sti cat de importanta este aceasta placere a cititului.

Pe langa faptul ca este o jucarie interactiva educativa pentru copii si le ofera minute de relaxare inainte de culcare, in timpul zilei continutul extins (8 povesti clasice cu 76 de pagini color cu ilustratii) si modul ingenios de expunere a lui Duni, favorizeaza acordarea unui timp mai mare din partea copilului, si mai des, sa citeasca. Rezultatul final este o imbunatatire a capacitatilor de citire si intelegere. Jucaria Spiridusul Duni – Iaki Povestitorul poate fi cumparata cu transport gratuit de la magazinul de jucarii BestKids.

Exit mobile version