depurtat.ro

Statia profesionala portabila de make-up este un produs modern si foarte rezistent, ce se transforma foarte usor din valiza incapatoare si practica, perfecta pentru depozitarea si transportul produselor si instrumentelor de make-up, in statie de machiaj complexa, ideala pentru desfasurarea activitatii in salon sau in cazul modelelor mini pentru un machiaj atent si perfect acasa. Asta evident daca va permite si spatiul. Va vom prezenta mai jos cateva modele de statii de machiaj profesional, modele mai ieftine si mai mici pentru portabilitate sau statii profesionale mai scumpe ce pot accesoriza perfect orice salon de make-up. Profita de ofertele speciale si cumpara cu incredere de la magazinul specializat pe articole de infrumusetare, cosmetice, coafura, manichiura si pedichiura Cupio.

Machiajul profesional are un rol important in viata fiecareia dintre noi! Pentru ca tinem cont de dorintele tale si de trendurile pietei, te invitam sa vizualizezi pagina cu statii de make-up profesionale. Acestea au fost create de catre specialistii in domeniu, astfel satisfac toate dorintele unui make-up artist. Statiile pentru make-up sunt ideale pentru a avea la indemana in permanenta toate produsele necesare pentru realizarea machiajului perfect! Statiile pentru machiaj prezentate in acest articol se adreseaza chiar si saloanelor de cosmetica sau artistilor care au in portofoliu aceste saloane.

Cupio.ro vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu produse de calitate superioara la preturi excelente! Parte dintr-un grup de firme cu o vasta experienta in vanzarea produselor cosmetice si nu numai, atat in vanzarea traditionala, cat si in vanzarea online, activeaza de 9 ani pe piata produselor cosmetice din Romania si cu siguranta veti putea beneficia de experienta Cupio pentru a va satisface orice nevoie in materie de frumusete: manichiura, gene false, make-up, ingrijirea parului si a corpului, extensii de par sau accesorii pentru saloanele de frumusete.

 

Statia profesionala de make-up CUP Mini

 

Statia profesionala de make-up CUP Mini este cea mai ieftina varianta daca va doriti o statie de machiaj profesionala. Designul statiei de make-up este inedit, iar compartimentul principal din interior este prevazut cu tavite culisante pentru a asigura pastrarea si transportul in siguranta a produselor si instrumentelor de make-up. Cand sunt extinse, tavitele asigura un spatiu suplimentar de depozitare, iar in timpul transportului, acestea se restrang, inchizand optim compartimentul principal din interior.

yves-rocher.ro

Statia profesionala de make-up CUP Mini este creata dupa ultima tehnologie, statia profesionala portabila de make-up este dotata cu sistem de iluminare format din doua neoane si are un consum mic de energie. Se prezinta intr-un design ultramodern cu exterior de aluminium.

Caracteristici principale Statia profesionala de make-up CUP Mini: Oginda inconjurata de catre cele 2 neoane, Greutate mica a statiei de make-up, Interiorul este prevazut cu 4 tavite culisante care se deschid larg in lateral. In timpul transportului, tavitele se culiseaza si se inchid cu doua usite de sticla. Dimensiuni ale statiei de make-up CUP Mini: inaltime: 16 cm, lungime: 38 cm, latime: 36 cm. Desi este o statie de make-up profesionala este recomandata si amatoarelor in make-up, putand fi o varianta in cazul in care spatiul de acasa va permite o asemenea statie de machiaj.

 

Statie profesionala de make-up CUP-02

 

Statia profesionala portabila de make-up CUP-02 este dotata cu sistem de iluminare ON/OFF care permite reglarea intensitatii luminii si are un consum mic de energie. Sistemul de iluminare este format din 6 becuri de 40W fiecare. Designul statiei de make-up este inedit, iar compartimentul principal din interior este prevazut cu tavite culisante pentru a asigura pastrarea si transportul in siguranta a produselor si instrumentelor de make-up. Cand sunt extinse, tavitele asigura un spatiu suplimentar de depozitare, iar in timpul transportului, acestea se restrang, inchizand optim compartimentul principal din interior.

Caracteristici principale: Design ultramodern cu exterior de piele, oginda inconjurata de catre cele 6 becuri, sistem trolley cu rotite, special pentru usurarea transportului, greutate mica a statiei de make-up: 9.6kg, priza inclusa in statie de make-up.

flanco.ro/

Interiorul statiei de machiaj profesionale portabile este impartit in 4 compartimente, dintre care unul este prevazut cu 4 tavite culisante care se deschid larg in lateral. In timpul transportului, tavitele se culiseaza si se inchid cu doua usite de sticla. Dimensiuni ale statiei profesionale de make-up CUP-02: inaltime: 55cm, lungime: 40cm, latime: 21.5cm.

 

Statie portabila profesionala make-up CUP-01

 

Statia profesionala de make-up CUP-01 este o statie portabila de machiaj, dotata cu sistem de iluminare ON/OFF care permite reglarea intensitatii luminii si are un consum mic de energie. Sistemul de iluminare este format din 6 becuri de 40W fiecare. Caracteristici principale: picioare telescopice cu 6 nivele de inaltime, inaltimea statiei cu picioarele telescopice extinse la maximum este de 94 cm. Design ultramodern cu exterior din elemente turnate in ABS. Oginda statiei de machiaj portabile este inconjurata de catre cele 6 becuri.

Cateva avantaje ale acestei statii profesionale de machiaj: sistem trolley cu rotite, special pentru usurarea transportului. Greutate mica a statiei de make-up: 14.9kg. Priza inclusa in statie de make-up. Interiorul este impartit in 4 compartimente, dintre care unul este prevazut cu 4 tavite culisante care se deschid larg in lateral. In timpul transportului, tavitele se culiseaza si se inchid cu doua usite de sticla. Dimensiunile statiei de make-up fara picioarele telescopice: inaltime: 63cm, lungime: 45cm, latime: 22cm.

 

Kit Professional Make-up Corner CupioLash

 

Kit Professional Make-up Corner CupioLash. Kit-ul contine statie profesionala de make-up si scaun profesional de make-up CupioLash. Scaunul de make up profesional, ideal pentru profesionistii din domeniu. Scaunul de make up este realizat din lemn tratat si vopsit pentru o durata de viata foarte mare. Cu finisaje din otel, scaunul de make-up confera maximum de confort celor ce il folosesc. Este foarte practic, se poate plia, daca se doreste sa fie transportat. Imbinarea dintre lemnul tratat, otel si materialul textil face ca scaunul de make up sa fie foarte elegant si rafinat. Scaunul de make up este realizat dupa standarde superioare de calitate si este creat special pentru a conferi confortul, atat al clientului, cat si al make up artistului sau al cosmeticianului. Dimensiuni: inaltime: 117,5 cm, lungime: 56 cm, latime: 43 cm. Scaunul pliant de machiaj poate fi achizitionat si separat (de aici).

Statia de make-up. Statia profesionala portabila de make-up este un produs modern si foarte rezistent, ce se transforma foarte usor din valiza incapatoare si practica, perfecta pentru depozitarea si transportul produselor si instrumentelor de make-up, in statie de make-up complexa, ideala pentru desfasurarea activitatii in salon. Designul statiei de make-up este inedit, iar compartimentul principal din interior este prevazut cu tavite culisante pentru a asigura pastrarea si transportul in siguranta a produselor si instrumentelor de make-up. Cand sunt extinse, tavitele asigura un spatiu suplimentar de depozitare, iar in timpul transportului, acestea se restrang, inchizand optim compartimentul principal din interior. Creata dupa ultima tehnologie, statia profesionala portabila de make-up este dotata cu sistem de iluminare ON/OFF care permite reglarea intensitatii luminii si are un consum mic de energie.

Sistemul de iluminare este format din 6 becuri de 40W fiecare. Caracteristici principale: picioare telescopice cu 6 nivele de inaltime. Inaltimea statiei cu picioarele telescopice extinse la maximum este de 94 cm. Design ultramodern cu exterior din elemente turnate in ABS. – Oginda inconjurata de catre cele 6 becuri. Sistem trolley cu rotite, special pentru usurarea transportului. Greutate mica a statiei de make-up: 14.9kg. Priza inclusa in statie de make-up. Interiorul este impartit in 4 compartimente, dintre care unul este prevazut cu 4 tavite culisante care se deschid larg in lateral. In timpul transportului, tavitele se culiseaza si se inchid cu doua usite de sticla. Dimensiuni ale statiei de make-up fara picioarele telescopice: – inaltime: 63cm, lungime: 45cm; – latime: 22cm.

answear.ro