Alege acest storcător de fructe si legume premium Greenis F9008 ce nu strica sucul dacă doreşti să începi un mod de viaţă sănătos ! Greenis – storcător de fructe şi legume funcţionează prin tehnologia de stoarcere lentă a fructelor şi legumelor. Acest storcator de fructe – Greenis slow juicer este dezvoltat de o companie membră a grupului Hongyi Electronics cu vastă experienţă în tehnologia de extracţie a nutrienţilor din alimente. În prezent Greenis storcător de fructe este comercializat cu succes în peste 35 de ţări pentru că şi-a demonstrat fiabilitatea şi excelenţa in extragerea eficientă a sucului din legume şi fructe: in Canada, Marea Britanie, Spania, Olanda sau Noua Zeelanda, iar incepand cu luna martie a anului 2014 acest storcator se poate achizitiona si din Romania de la evoMAG. Metoda prin care Greenis storcător de fructe extrage sucul este de presare/masticare prin care asigură o eficacitate de 85%, net superioară oricărei alte metode de folosite de alţi storcători.

Acest storcator foloseste stoarcerea prin presare la rece, motiv pentru care este asigurata o eficienta de pana la 85% si este asigurata o cantitate mare de nutrienti si enzime. Astfel, acest storcator este potrivit pentru a obtine suc proaspat de fructe, legume, ierburi, verdeturi, cat si pentru a stoarce fructele pentru deserturi sau pentru a macina sau faramita nuci, daca se achizitioneaza dispozitivul de macinat si preparat deserturi. De asemenea, acest storcator nu contine bisphenol A, aceasta fiind o substanta daunatoare care se regaseste in aproape toate recipientele din plastic. Partile din metal care intra in contact cu sucul sunt din otel de tip SUS304, acesta fiind un otel inoxidabil, cu un grad medical si alimentar.

poate fi cumparat de aici: Prima Drogherie

Storcatorul electric prin presare la rece Greenis este un produs de o calitate superioara, ce ofera un bun raport calitate pret, iar ca o dovada in acest sens, producatorul ofera o perioada mare de garantie , existand si certificari care sa ii demonstreze calitatea. Sucul obtinut prin folosirea storcatorului electric prin presare la rece Greenis pastreaza toti nutrientii, datorita vitezei storcatorului de doar 65 rotatii pe minut. Storcatoarele ce functioneaza prin centrifugare sunt ineficiente, deoarece se pierde mult suc, insa distruge enzimele din suc, din cauza vitezei mari de rotatii, de peste 2000 de rotatii pe minut. Astfel, o parte din nutrienti si din enzime sunt distruse in perioada de stoarcere ceea ce nu se va intampla si cu storcatorul electric de fructe si legume cu presare la rece Greenis.

poate fi cumparat de aici: Prima Drogherie

Spalati sitele dupa fiecare utilizare. Evident, calitatea sucului va fi data si de calitatea fructelor si legumelor, legumele se vor introduce in fasii subtiri, verdeata se va taia in smocuri mici; pentru prepararea laptelui de nuci, seminte, migdale si soia: lasati peste noapte la inmuiat in apa iar dimineata clatiti bine si adaugati-le in aparat cu un polonic si apa; spalati bine sitele dupa fiecare utilizare; nu introduceti citricele cu coaja si fructele cu samburi, singurele acceptate sunt: merele, rodiile, strugurii (storcatorul face separarea coajei, samburilor de suc); pentru retetele de inghetata procedati astfel- sucul rezultat se amesteca cu sirop de agave, cu miere sau cu iaurt, smantana si se introduce la congelator. Cu cat fructa, leguma este mai hidratata, crocanta cu atat v-a iesi mai mult suc. Daca fructele si legumele sunt pastoase, fainoase, consistenta sucului va fi cea de nectar. In cazul merelor acestea pot fi crocante cu mult suc sau fainoase in functie de sezon. Va recomandam sa incercati merele Granny Smith, Golden sau merele tari, ferme care sunt crocante atunci cand muscati din ele. Storcatorul detine certificat TUV cu privire la materialele folosite, inclusiv pentru BPA FREE, fiind testat in Germania.

Alege Greenis si Storcatorul de fructe si legume cu presare la rece si centrifugare lenta si  incepe sa traiesti sanatos ! Daca iti doresti insa un storcator de fructe si legume mai ieftin, iti recomandam atunci produsele de la eMAG, cu mentiunea ca acestea storc fructele si legumele prin centrifugare rapida.

Pachetul cu storcatorul Greenis contine storcatorul Greenis, 2 site (una fina si una grosiera din otel inoxidabil cu grad medical si alimentar), o perie de curatat, vas pentru pulpa si vas pentru suc, o presa pentru tofu, certificatul de conformitate, certificatul de garantie si manualul de utilizare in limba engleza si in limba romana. Optional se poate achizitiona sita pentru macinat/inghetata si robinetul pentru reducerea spumei, sita pentru macinat/preparat deserturi si robinetul pentru reducerea spumei.

Care este diferenţa între un storcător de fructe obişnuit prin centrifugare şi Greenis Storcator de fructe ? Un storcator de fructe obisnuit, indiferent de marca ce l-a produs si chiar daca nu este unul la un pret mai ieftin, extrage sucul din legume şi fructe prin centrifugare la peste 2.000 de rotaţii pe minut, pe când Greenis slow juicer funcţionează cu un ax melcat din Ultem la o viteză de 65 rotaţii pe minut. Un storcator de fructe prin centrifugare se încălzeşte la temperaturi care distrug o parte din enzimele pentru care facem sucul, pe când Greenis storcător de fructe datorită turaţiei reduse nu se încălzeşte şi nu distruge enzimele atât de necesare organismului. Curăţarea Greenis slow juicer este mult mai uşoară decât al unui storcător obişnuit.

Garanţie: Calitatea produsului este una excepţională pentru că producătorul oferă o garanţie de 5 ani pentru motor. Materialele din care este confecţionat sunt de ultimă generaţie. Melcul (componenta rotativă) este confecţionat din Ultem, un material ultra-rezistent. Toate materialele care intră în contact cu sucul sunt BPA FREE (nu conţin bisphenol A, compus regăsit în plastic, despre care ultimele studii arată că ar fi toxic pentru organism).

Ce conţine pachetul? Primiţi alături de Greenis slow juicer: două site, una fină şi una grosieră; două vase, unul pentru pulpă şi unul pentru suc, o periuţă pentru curăţat sitele, o presă de tofu, manual de utilizare, garanţie şi certificat de conformitate. Opţional puteţi achiziţiona: sită pentru măcinat îngheţată si robinetul pentru reducerea spumei.

Specificaţii tehnice Storcator de fructe si legume premium Greenis F9008 cu stoarcere lenta. Modelul Storcatorului electric prin presare la rece Greenis este F9008, cu o putere de 150W, 65 rotatii pe minut, o frecventa de 50/60HZ si un Voltaj cuprins intre 220-240V. Nivelul de zgomot este cuprins intre 40-60Db, motorul este cu inductie AC, iar lungimea cablului de alimentare este de 1.2m. De asemenea, siguranta este de 250V, 10A/6.3A, cu o eficacitate de stoarcere de 85%, o greutate de 6.5kg si functie reverse. Poate sa stoarca ierburi, este confectionat din PEI (ULTEM), otel inoxidabil cu grad alimentar si medical, ABS, PA, fiind BPA free. Aparatul porneste doar daca este pus corect capacul, dispune de certificari LFGB, RoHs, CE si EMC, iar durata recomandata de functionare continua este de maximum 30 minute.

 • Model: F 9008
 • Voltaj: 220-240V, Frecvenţa: 50/60Hz, Putere: 150W
 • Rotaţie: 65 rpm, Nivel zgomot: 40-60 Db
 • Lungime cablu alimentare: 1.2m, Motor: inducţie AC
 • Siguranţă: 250V, 10A/6.3A, Eficacitate medie de stoarcere: 85%
 • Greutate: 6.5kg
 • Materiale: PEI (ULTEM), SUS304, PĂ, ABS, AŞ (BPA FREE)
 • Funcţie reverse: DA
 • Stoarcere ierburi: DA
 • Cumutator: electromagnetic (nu porneşte decât dacă capacul este pus corect).
 • Certificări: CE, RoHs, CB, EMC, LFGB

Durata recomandată de funcţionare: continuu maxim 30 de minute.

Exit mobile version