Daca vrei sa organizezi o petrecere acasa sau la un loc de joaca cu tematica Violetta, indragitul personaj din serialul Disney pentru adolescenti, magazinul de articole si decoratiuni pentru petreceri – Accesorii pentru petrecere – ti-au pregatit exact ceea ce ai nevoie astfel incat sa ai parte de cea mai tare Violetta Disney Party! Mai mult decat atat, iti recomandam sa accesorizezi si mai mult petrecerea si cu bijuteriile  personalizate Violetta, precum accesorii de par, agrafe, bratari sau cu stickere Violetta . Gama completa de articole (rechizite, accesorii, bijuterii) o gasiti la NicoroDisney Violetta – elefant si eMAG Disney Violetta.

 

Baloane Disney Violetta

 

Atunci cand te gandesti la serialul Disney Violetta, care este prima culoare ce o reprezinta cel mai mult? Movul! Ba nu, rozul. Sau Lila-ul? Oricare ar fi ea, decorarea living-ului cu baloane de culoare roz, mov sau lila este primul pas pentru a avea parte de o petrecere super reusita.

 

Fata de masa Violetta

 

Pentru organizarea perfecta, ai nevoie si de o fata de masa Disney Violetta.

 

Jurnalul Violettei

 

Poti cumpara un jurnal sau chiar mai multe pe care le poti face cadou la plecare. Iar Jurnalul secret, original din film al Violettei este unul dintre cele mai dorite obiecte tematice. Jurnalul Violettei poate fi cumparat si in varianta cu cheita.

 

Servetele de masa Violetta

 

Servetele de masa Violetta Party, disponibile in doua variante de printuri, cu dimensiunea 33×33 cm.

 

Farfurii petrecere Violetta

 

Evident, vei avea nevoie si de farfurii pentru pizza, paste sau prajituri. Farfuriile de petrecere, din carton, personalizate Disney Violetta, cu diametru de 23 cm.

 

Pahare personalizate Disney Violetta

 

Pahare din plastic, personalizate cu tema Disney Violetta.

Exit mobile version