Din oferta de suporturi auto: suport biciclete pe bare | suport biciclete cu prindere pe haion | sau cu suport de prindere pe carligul de remorcare |  a site-ului biciclop de unde orice biciclist care se respecta isi cumpara accesoriile (de la suporturi auto dar si pana la accesorii sau chiar produse de nutritie pentru ciclism) va prezentam cateva modele, cu preturi mici si mari, ale unor producatori consacrati: Thule, Siena, Peruzzo sau Hakr pentru una, doua, trei sau chiar patru biciclete. Bineinteles exista politica de retur (te poti razgandi in 10 zile dupa primirea coletului fara a invoca vreun motiv) iar transportul costa in jur de 40-50 de lei pentru o bicicleta.


Suport auto bicicleta Ciclo Pro Hakr

 

Ciclo Pro Hakr este un suport de bicicleta clasic si economic, confectionat din otel in profil V special creat astfel pentru a conferi o siguranta mai mare a bicicletei in timpul transportului cu masina. Suportul de bicicleta HAKR CYCLO PRO se monteaza pe barele trasnversale din otel in profil rectangular,dar si pe barele transversale de aluminiu cu dimensiunile 50×30 mm. Aerodinamica suportului de bicicleta HAKR CYCLO PRO permite deplasarea masinii cu viteze mai mari, dar viteza recomandata este 90 km/h.

  • Material – metal
  • Nr biciclete ce pot fi transportate – 1
  • Diametru cadru – maxim 75mm
  • Viteza recomandata – 90km/h
  • Dimensiune roti – toate
  • Anti-furt bicicleta
  • Garantie 5 ani;
Ciclo Pro Hakr este un suport de bicicleta clasic si economic, confectionat din otel in profil V special creat astfel pentru a conferi o siguranta mai mare a bicicletei in timpul transportului cu masina.

Suport bicicleta Ciclo Pro Hakr

detalii aici

Rotile bicicletei se fixeaza cu ajutorul unor chingi de prindere,foarte solide,care nu permit miscarea bicicletei de pe suportul de bicicleta. Bratul de sustinere a bicicletei este de asemeni din otel,si cuprinde toate dimensiunile de cadru a bicicletelor care au un diametru de 75 mm,sau forma ovala de 50×70 mm. Suportul de bicicleta HAKR CYCLO PRO este prevazut cu sistem antifurt care este montat pe bratul de sustinere al bicicletei.

 

Suport bicicleta Thule Xpress 970

Suportul de masina pentru doua biciclete Thule Xpress 970 este o solutie economica de transport a bicicletelor pe carligul de tractiune, dar in acelasi timp o solutie sigura si calitativa, asa cum ne-a obisnuit cel mai cunoscut producator din domeniu. Suportul Thule Xpress 970 este realizat din cel mai bun otel tratat anticoroziune pentru durabilitate in timp, si poate transporta pana la doua biciclete. Suportul de bicicleta Xpress 970 se monteaza foarte usor pe carligul de tractiune.

Supor biciclete Thule Xpress 970

detalii aici

 

Suport bicicleta Peruzzo cu semnalizare

 

Suportul de biciclete Peruzzo Siena 669 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm. Siena 669 nu se poate rabata cu bicicletele montate. Este dotat cu suport de numar ce este prevazut cu stopuri si semnalizari. Acestea se poate conecta la instalatia electrica a masinii prin sistemul de priza cu 13 pini sau optional prin sistemul cu 7 pini, folosinduse adaptorul Peruzzo 962.

Suportul pentru biciclete Peruzzo Siena 669 poate transporta 2 biciclete si o sarcina de 30 de kg. Diametrul cadrului este 22-80mm. Cu adaptorul optional 365 puteti beneficia si de sistemul antifurt.

Suport biciclete Peruzzo Siena 669

vezi detalii si pret

 

Suport auto Peruzzo Siena 668 pentru 3 biciclete

 

Peruzzo Siena 668/3 beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm.

Desi este usor de montat si demontat, Siena 666/8 se poate rabata cu bicicletele montate, permitind accesul la portbagajul autovehicolului. Este dotat cu suport de numar ce este prevazut cu stopuri si semnalizari. Acestea se poate conecta la instalatia electrica a masinii prin sistemul de priza cu 13 pini sau optional prin sistemul cu 7 pini, folosindu-se adaptorul Peruzzo 962.

Suport auto Siena 668 – 3 biciclete

vezi detalii si pret aici

 

Suport bicicleta auto Clip-on-High Thule 9106

 

Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9106, este un suport de bicicleta care se monteaza foarte usor pe usa din spate a masinii datorita sistemului de inchidere patentat de care dispune si este foarte practic datorita faptului ca suportul este inaltat dupa montare,astfel bicicletele nu vor acoperi stopurile si numarul de inmatriculare.

Suportul de bicicleta Thule ClipOn High 9106 este proiectat pentru a transporta 2 biciclete sau o greutate maxima de 30 kg. Bicicletele se aseaza cu rotile pe sinele cu care este prevazut suportul, acele sine fiind dotate cu curele de plastic cu functie de elibrare rapida. Suportul de bicicleta mai dispune si de doua brate cu cauciucuri protectoare,care vor cuprinde rudele bicicletelor pentru a oferi o siguranta mai mare a bicicletelor in timpul transportului.

Partile suportului de bicicleta Thule ClipOn High 9106 care iau contact cu masina sunt prevazute cu tampoane de cauciuc pentru a evita zgarierea masinii sau sunt vopsite cu vopsea cauciucata. Pentru a castiga spatiu de depozitare, suportului de bicicleta Thule ClipOn High 9106,la demontare se poate plia in asa fel incat sa ocupe cat mai putin spatiu. Pentru bicicletele de dama se poate achizitiona separat accesoriul 982-ruda provizorie pentru bicicleta de dama. Necesita kit de montaj personalizat pentru fiecare tip de masina.

Suport bicicleta auto Clip-on-High Thule 9106

detalii si pret aici

 

Suport auto Siena pentru 4 biciclete

 

Sistemul suport auto Peruzzo Siena pentru 4 biciclete beneficiaza de un sistem rapid de cuplare pretabil pentru majoritatea tipurilor de carlige, nefiind necesare alte ajustari. Bratele detasabile de fixare se pot monta si demonta cu mare usurinta, scurtand timpul de fixare a bicicletelor pe suport. Cu o suprafata de contact din cauciuc, pentru a proteja bicicletele, acestea pot fixa cadre de pana la 80mm.

Este dotat cu suport de numar ce este prevazut cu stopuri si semnalizari. Acestea se poate conecta la instalatia electrica a masinii prin sistemul de priza cu 13 pini sau optional prin sistemul cu 7 pini, folosinduse adaptorul Peruzzo 962.

Suport auto pentru 4 biciclete Siena

detalii si pret aici

Exit mobile version