depurtat.ro

Tableta ICOO D50, ecran capacitiv de 7 inch cu ecran multi-touch in 5 puncte si aspect imagine 16:9. Rezolutie 800×480 pixeli, sistem de operare Android 4.0, procesor Allwinner A13 Cortex-A8, memorie RAM 512MB, 4GB memorie interna, WLAN 802.11 b/g/n, suporta dongle 3G extern, camera 0.3 megapixeli (fata), include boxe stereo si microfon, microSDHC max 32GB, baterie Li-ion 3000 mAh.

Tableta ICOO D50

Tableta ICOO D50

Cei ce citesc aceste caracteristici par entuziasmati. In plus, este cea mai ieftina tableta de 7 inch. Performante de vis, ecran extra multi capacitiv, internet la viteze ametitoare si spatiu de stocare generos. Ei bine, NU! Lasand la o parte faptul ca este o chinezarie, si o chinezarie dintre cele mai chinezarii cu putinta (OK, majoritatea sunt produse in China) haideti sa vedem ce spun cei ce au cumparat pana acum aceasta “tableta la oferta”, nu inainte de a explica un pic performantele si caracteristicile acestei tablete.

  • Dongle 3G – cine isi cumpara o tableta la pretul de aproximativ 250 de lei, cu siguranta nu va folosi 3G-ul, avand in vedere ca un device 3G decent costa mai mult decat tableta.
  • Memoria RAM de 512MB este mult prea putina, tinand cont ca Tableta ICOO D50 este echipata cu Android versiunea 4.0. Sigur, vor merge majoritatea aplicatiilor dar mai adaugi un widget, mai rulezi ceva in background, va incepe sa se blocheze, sa faca lag sau sa se restarteze.
  • Calitatea boxelor stereo este destul de slaba, un smartphone mai de Doamne Ajuta permite o calitate mai ridicata.
  • Bateria de 3000mAh permite o autonomie de 4 ore conform vanzatorului … in realitate la folosire intensa in jocuri sau filme, dupa 2 ore veti cauta in graba un incarcator si o priza.
  • Ecran de 7 inch. Si jumatate de kilogram greutate!

Care sunt parerile celor ce au cumparat Tableta ICOO D50?

otter.ro
  • Cam groasa si pacat ca plasticul alb se murdareste foarte repede. Alt comentariu contra ar fi ca se incalzeste extrem de repede si daca pui urechea langa ea se aude un carait…  Ecranul de asemenea putea fi unul mai bun, rezolutie mica. In rest raspunde relativ bine la comenzi.
  • Bateria tine destul de putin, in aplicatia facebook, ma tine 2-3 ore. Cablul OTG nu este prezent in cutie. In cutie este cablul de date, incarcatorul si cateva manuale.

Concluzii Tableta ICOO D50

O alegere mult mai buna si inteleapta ar fi Tableta Allview Speed City, o tableta mai bine inchegata, la un pret de asemenea foarte bun, insa ale caror caracteristici si performante o recomanda.

UPDATE: Intrucat aceasta tableta a fost de mult timp decomisionata, pentru 2022-2023 recomandam urmatoarele tablete ieftine:

answear.ro