Easypix lanseaza in Romania tableta pentru copii KiddyPad cu ecran SuperBright HD de 7.0 inch si control parental. In modul pentru copii doar ceea ce parintii aproba este permis. In modul pentru parinti, veti avea parte de o tableta ultra performanta cu procesor dual core. Tableta pentru copii Kiddypad poate fi cumparata online de la eMAG si BestKids.

Tableta pentru copii KiddyPad EasyPix este ergonomica, aderenta buna, forme speciale pentru copii si carcasa rezistenta la zgarieturi. Prevazuta cu protectie de silicon si cu interfata in limba romana, tableta pentru copii KiddyPad EasyPix demonstreaza cu succes calitatea germana folosind un procesor RK 3168 1.2 GHz Dual Core. Display-ul multi touch afiseaza culori vibrante, se remarca prin luminozitate si ofera claritate superioara textului. Cu 1024 x 600 pixeli, acest ecran permite vizualizarea continutului la un standard ridicat. Desi este o tableta pentru copii, KiddyPad EasyPix poate „sari” imediat in modul parinte, moment in care veti avea in maini o tableta puternica fara restrictiile parentale si de accesare a aplicatiilor si site-urilor asa cum este ea in modul copii.

Husa din silicon a tabletei KiddyPad EasyPix este lavabila si protejeaza optim tableta de micile accidente destul de frecvente in cazul copiilor dar si de patrunderea resturilor alimentare in carcasa tabletei sau in zona butoanelor. Culoarea portocalie a husei protectoare capteaza atentia copiilor si dezvolta interesul acestora pentru descoperirea taramului multimedia. Controlul parental al tabletei KiddyPad EasyPix ofera unicitate acesteia deoarece parintii pot stabili de la bun inceput care sunt activitatile la care copilul lor are acces. Prin control parental se intelege capacitatea acestei tablete de a functiona in doua moduri: modul parinte si modul copil. Aceste doua moduri pot fi comutate de catre parinti prin intermediul unei parole stiuta doar de catre acestia. Astfel tableta pentru copii poate fi utilizata de intreaga familie. Web browser-ul pentru copii preinstalat face apel doar la site-ul aprobat de catre adulti astfel incat sa nu existe conexiuni necontrolate, nesecurizate care pot fi facute. Tableta pentru copii Kiddypad poate fi cumparata online de la eMAG si BestKids.

Ca un standard, Tableta EasyPix KiddyPad este echipata cu modul pentru parinti si modul pentru copii. Comutarea intre moduri este protejata prin parola. Parintii prin utilizarea Controlului Parental au un control complet cu privire la modul in care copilul lor foloseste modulul de copil al tabletei. Ei pot personaliza suplimentar aplicatiile pentru copii, pot atribui aplicatii la lista unui copil sau adult si pot aproba aplicatiile selectate pentru copilul lor. O vedere de ansamblu completa de utilizare si timpul limita de folosire ofera o imagine de ansamblu de incredere a utilizarii tabletei si durata timpului de joaca. Web browser-ul pentru copii pre-instalat face apel doar la site-ul special aprobat de catre adulti, astfel incat sa nu existe conexiuni necontrolate, nesecurizate care pot fi facute.

CITESTE SI:  Telefon si tableta ASUS FonePAD ME371 MG
KiddyPad in modul pentru copii

Modul copil al tabletei KiddyPad EasyPix are o interfata utilizator in limba romana care este clar structurata pentru copii si se comporta ca o carte colorata cu poze, in culori vii, prezentand lumi tematice diferite si animalute adorabile din desene animate. Copiii pot desena, pot face fotografii si pot folosi numeroase aplicatii de invatare deja instalate. Parintii pot descarca aplicatii noi de pe Android Market sau Google Play. In modul copil nu este necesara supravegherea copilului. Modul parinte se comporta ca o tableta pentru adulti folosind sistemul de operare Android 4.2. Aplicatii suplimentare pot fi descarcate de pe Android Market iar in timpul liber adultii pot viziona filme HD.

Modul Copii: Valoare educationala. KiddyPad este o tableta PC cu o interfata de utilizator in limba romana care a fost special conceputa si dezvoltata pentru copii. Acesta tableta interactiva este clar structurata pentru copii, colorata si amuzanta datorita culorilor vii. Este la fel de usoara ca o carte colorata cu poze, iar interfata ne prezinta diferite lumi tematice si animalute adorabile din desene animate. Butoanele vizibile si colorate fac recunoasterea usoara a aplicatiilor preferate si utilizarea lor este intuitiva si simpla. Datorita personalizarii individuale fiecare copil se poate deplasa liber prin interfata de utilizator special pre-instalata de catre parinti si sa inteleaga rapid toate functiile specificate. Copilul poate alege dintr-o mare varietate: o multime de jocuri care promoveaza invatarea, ascultarea si intelegerea textului cat si creativitatea. Numeroase aplicatii disponibile in mod liber de invatare – invata vocabularul sau de citit carti electronice, etc. – unele programe pot fi descarcate de pe Android Market/Google Play. Mai mult decat atat, copiii pot desena si realiza fotografii. Tableta pentru copii Kiddypad poate fi cumparata online de la eMAG si BestKids.

KiddyPad in modul pentru parinti

Modul Parinte: Tableta Android cu functii de top. KiddyPad poate fi folosita ca o tableta normala in orice moment in Modulul Parinte. Trecerea de la Modulul Copil la Modul Parinte este simpla si rapida fiind asigurata de o parola. Interfata de utilizator standard introduce parintii intr-o lume cu un sistem complet functional Android 4.2 si bine echipat pentru adulti. Reactia KiddyPad este intotdeauna rapida datorita procesorului dublu, ecranul de inalta definitie afiseaza continutul foarte clar pe un display luminos si contrast ridicat. Tableta poate fi folosita fara limite pe Internet, acesta se potriveste excelent pentru locul de munca, aplicatiile suplimentare putand fi descarcate direct de pe Android Market. Un mijloc de divertisment mobil cu ajutorul caruia puteti viziona continut web sau filme HD cu familia si prietenii, dar care nu sunt accesibile pentru copilul dumneavoastra.

CITESTE SI:  Tableta Google Nexus 7

Carcasa de silicon este lavabila si protejeaza optim tableta KiddyPad de ketchup, Nutella etc. – astfel incat sa puteti face o incursiune in taramul multimedia, impreuna cu copilul, relaxat si fara nici o grija. Ecranul acestei tablete este SuperBright HD (1024×600 pixeli) permite vizualizarea continutului la un standard ridicat.

Kiddypad Easypix este o tableta care este adaptata pentru a se potrivi nevoilor celor tineri. Tableta de 7″, nu prea mica si nu prea mare, are o suprafata buna de prindere si este usor de manevrat de catre copii mici, rapida si usor de folosit. Datorita programului pre-instalat de Control-Parental, parintii au o privire de ansamblu completa asupra modului de utilizare si durata de folosire a tabletei KiddyPad si astfel se poate exercita o influenta pedagogica interactiva chiar si in timpul in care copilul nu este supravegheat. Ergonomica, aderenta buna, forme speciale pentru copii si carcasa rezistenta la zgarieturi. Optim protejata datorita capacului de silicon detasabil si lavabil. Tableta pentru copii si tableta-PC normala: interfata utilizator dezvoltata special pentru copii + modul de parinte.

In plus, datorita Tabletei KiddyPad EasyPix beneficiati de protectii pre-instalate pentru copil, conditii de siguranta de folosire a browser-ului Internet in modul de copil, privire completa de utilizare a tabletei de catre copii si stabilire utilizare tableta in mod individual, comutare simpla de la modul copil la modul parinte (asigurata cu parola), afisaj SuperBright HD: clar, de inalta definitie, un contrast mare si luminos, viteza mare de lucru datorita procesorului dual core, calitate foarte buna a sunetului, cu difuzoare stereo pe front, doua camere foto si video ce vor surprinde momentele importante din viata copilului dumneavoastra si autonomie mare a bateriei. Tableta pentru copii Kiddypad poate fi cumparata online de la eMAG si BestKids.

CITESTE SI:  Tablete Gaming - performante pentru jocuri Allview Alldro 3 Speed Quad
Caracteristici tehnice Tableta copii KiddyPad
 • Tableta PC de 17.7 cm (7 inch).
 • Procesor – RK3168 1.2GHz Dual Core.
 • Sistem de operare – Android 4.2.
 • Memorie – RAM 1GB DDR3.
 • Memorie interna – 8GB NAND Flash.
 • Slot memorie – Micro SD/SDHC pana la 32GB.
 • Ecran – 16:9 Capacitive Multi Touch Screen.
 • Rezolutie – 1024 x 600 Pixeli.
 • Camera – Fata 0.3MP, Spate 2.0MP.
 • WIFI – IEEE 802.11b/g/n.
 • Flash – Suport Flash Player.
 • Formate video – Toate standardele de formate video.
 • Boxe & Microfon – Integrate
 • Baterie – 2600mAh 3.7V Baterie Lithium.
 • Senzor: G-senzor automat pentru rotirea ecranului.
 • Dimensiuni: 19.9 x 13.4 x 1.1 cm

Tableta pentru copii Kiddypad poate fi cumparata online de la eMAG si BestKids.