depurtat.ro

Samsung Galaxy Tab 2 P3317 de 7 inch reunește comunicarea, funcționalitatea multimedia și a internetului într-un device distractiv, uşor şi performant. Echipat cu cel mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich, tableta Samsung Galaxy Tab 2 introduce noi tehnologii și se prezintă sub forma unei interfeţe cu caracteristici unice precum Face Unlock sau ultima versiune de TouchWiy. Galaxzy Tab 2, o tableta recomandata pentru iluminarea foarte buna, greutatea redusa, aspectul elegant slim şi de portabilitatea ridicată, fiind una dintre tabletele cu cea mai mare autonomie de pe piaţă. Samsung Galaxz Tab 2 o tableta ce iţi oferă performanţa cerută, acces la internet (wireless) şi o adevărată fereastră spre conţinutul multimedia.

yves-rocher.ro

Platforma Android 4.0. Datorita celui mai recent sistem de operare Android, Ice Cream Sandwich, va puteti bucura de functiile si aplicatiile cele mai recente si in plina ascensiune acceptate de noua tehnologie ICS. Performanta imbunatatita, inclusiv navigarea pe web optimizata, precum si timpul de raspuns si de tranzitie dintre ecrane mai rapid ofera capacitati de utilizare maxime. Navigare simpla și rapidă înseamnă că puteți citi cărți electronice, asculta cele mai noi hituri, juca fără lag jocuri premium și vizualiza conţinut video, lin şi imediat. Aspectulul ecranul de start al lui Galaxy Tab 2 vă permite să profitați la maximum de serviciile Samsung Hub și vă oferă acces direct la aplicațiile pe care le folosiţi cel mai des. Suportul pentru Adobe Flash precum şi accesul deplin la App Store Google Play vă permite să beneficiaţi de sutele de mii de aplicații și jocuri.

Comunicare si conectivitate simpla. Veţi putea accesa conținutul stocat pe toate dispozitivele tale datorita AllShare Play ce leagă perfect Galaxy-ul dumneavoastră la diferite dispozitive de rețea. Puteți descărca un film, și apoi sa il vizualizaţi mai târziu pe ecranul mare al televizorului dvs. Samsung. AllShare Play este, de asemenea, o poarta de acces la serviciile de stocare online unde veţi putea convenabil şi în siguranţă să încărcaţi datele necesar a fi păstrate în siguranţă sau pe care doriţi să le împărţiţi cu prietenii. ChatON va conecteaza cu prietenii si cunostintele dvs. pe diverse dispozitive si platforme intr-un mod mult mai expresiv si dinamic, prin functii unice precum Group Chat, Multimedia Transmission, Buddy Interaction si multe altele. Intrati in tendintele momentului sau in sesiuni video de grup cu Google+ Hangouts la fel de simplu ca si cum v-ati intalni cu cineva pe strada. Datorită dimensiunilor sale compacte și a formei ergonomice, precum și a greutatii minime, puteți lua Galaxy Tab 2 cu dvs oriunde va veti duce. Se va potrivi stilului tau de viata perfect.

flanco.ro/

Slotul pentru cardul microSD vă permite să adăugați încă 32GB suplimentari pentru stocare pe lângă cei 8GB de memorie standard. Cardul de memorie pentru aceasta tableta recomandat este un card de clasa 10 (maxima viteza), Micro SD HC de la Sony. În plus, Samsung oferă 50GB de stocare gratuit Dropbox pentru un an.

Performanta puternica. Tableta GALAXY Tab 2 (P3110) este sustinuta de un puternic procesor dual-core la 1,0 GHz, care ofera performanta de varf si capacitate de utilizare la maximum pentru diversele aplicatii solicitante, in pas cu stilul dvs. de viata dinamic. Samsung Galaxy Tab 2 7.0 are două camere, o camera VGA pentru video chat și o altă camera cu senzor performant de 3.2 megapixeli care capturează fotografii de până la 2.048 x 1.536 pixeli rezoluție. Pe lângă procesorul dual core 1GHz model OMAP 4430, cei 1GB de RAM, Internetul Wifi 802.11 b/g / n , suportul Bluetooth 3.0, giroscopul, accelerometrul, busola digitala sau slotul pentru conectarea castilor de 3.5 inch fac Samsung Galaxy Tab 2 P3317 o tableta recomandata.

Concluzii si recomandari.  Samsung Galaxy Tab 2 7.0 P3317 este mult mai ieftin decât majoritatea tabletelor Samsung, mai ales dacă o cumpăraţi la o ofertă de reducere de preţ precum aceasta. Galaxy Tab2, nu este Galaxy Note sau Tab 7.7, dar cu toate acestea, este una dintre cele mai bune tablete premium le puteți cumpăra la acest pret. Designul si finisajul sunt mult peste nivelul de pret, ecranul este de foarte buna calitate. lucru obisnuit pentru un produs marca Samsung. Autonomia bateriei de 4000 mAh este un alt atu, puteti folosi Galaxy Tab 2 aproximativ 7 ore la rulare de film cu brightness 50% si WiFi pornit (care merge foarte bine). Daca doriti insa ca tableta dvs. sa aiba cea mai mare autonomie posibilă, vă recomandăm să cumpăraţi un încărcător solar portabil, mai multe modele aici.

In concluzie, Samsung Galaxy Tab 2 este mult peste generatia precedenta si credem ca este cea mai buna varianta disponibila pe piata in acest moment, si vi-o recomandam în cazul în care vă doriti o tableta premium, branduita Samsung la un pret mic.

answear.ro