Propusesem aici Tatuajele cu sclipici pentru copii de la Glitza. Completam colectia cu mai multe tipuri de tatuaje, stralucitoare dar si cu seturi de decoratiuni pentru corp si machiaj pentru copii. Tatuaje pentru copii, seturi sau modele individuale unice am gasit la Nicoro si eMAG.

 

Tatuaje Magice – Monster High

Tatuează-te în stilul Monster High şi intră în lumea monştrilor glamour! Acest produs este disponibil in mai multe modele. Tatuajele nu sunt toxice şi se curăţă foarte uşor de pe piele. Varsta recomandata: pentru fetite mai mari de  6 ani. In variantade 200 de tatuaje sau de 9 tatuaje.

 

 

Set tatuaje stralucitoare Clementoni

 

Un joc fantastic de creație pentru a face tatuaje interesante. Tatuajele sunt gata sa fie decorate și aplicate pe corp cu ajutorul unui adeziv special existent in pachet. Este inclus de asemenea și praf cu sclipici colorat pentru a decora tatuajele. Varsta recomandata:+7 ani.

 

Set tatuaje si decoratiuni Very Bella

 

Daca doresti sa experimentezi ceva nou in materie de machiaj, atunci acest set de tatuaj îţi va oferi distracţie minunată. În acest set in functie de imaginaţia ta vei alege cu ce vei decora pielea, poţi folosi tatuaje pregătite şi bijuterii strălucitoare. Foloseşte culorile şi fi într-adevăr cool cu setul de tatuaj şi decoraţiune corp Very Bella. Vopselele setului de tatuaj şi decoraţiune corp Very Bella.sunt sigure, se pot îndepărta cu apă de pe piele. Varsta recomandata:+6 ani.

 

Conţinutul setului de tatuaj şi decoraţiune corp Very Bella:

  • 2 creioane
  • 2 geluri sclipici
  • pensule
  • perină vopsele
  • 6 ştampile micuţe
  • 1 cilindru tipărire cu model în plus
  • tatuaje temporare
  • bijuterii lavabile

 

Set pictura pe corp Very Bella Dark

 

Un set special Very Bella cu care iti poţi înfrumuseţa ochii şi buzele şi pe lângă aceasta poţi efectua pictură de corp! Cu aceste culori vii poţi crea o înfăţişare minunată, iar când doreşti le poţi îndepărta uşor şi simplu cu apă. Înainte de toate poţi planifica exteriorul pe colile de exersare, astfel cu siguranţă vei aplica o pictură de corp grozavă şi perfectă, pe care le poţi completa cu tatuaje lavabile. Setul include: 4 farduri de pleoape, 4 luciu de buze, 4 vopsele pentru corp, 2 creioane pentru pictură corp, 3 aplicatori, şabloane pentru tatuaje, 3 coli tatuaje, 20 coli de exersare, care se pot colora. Varsta recomandata:+6 ani

 

Glitza tatuaje cu sclipici 8 culori

 

Adezivul aproape transparent poate fi folosit in combinatie cu orice fel de motive si aplicat pe orice tip de suprafata. Praful stralucitor specific GLITZA adauga un farmec deosebit, transformand chiar si un tricou spalacit intr-o aparitie de efect. Se muleaza si intinde pe piele, fara a prezenta fisuri. GLITZA este testata dermatologic si corespunde normelor atat cosmetice cat si celor privind siguranta jucariilor! Fabricat de Trends2Com, Belgia. Mai multe accesorii de petrecere, culori si kituri de acuarele pentru pictura pe fata, veti gasi la magazinul de profil OOKEE, dar si la www.eMAG.ro -> Snazaroo. Iar daca simtiti nevoia unui ajutor in arta face-paintingului, va recomandam cartea Janiei Grossman – Pictura pe fata.

Instructiuni de folosire:
1. Ia foita cu modele si decupeaza modelul pe care il doresti;
2. Scoate folia transparenta;
3. Aplica modelul cu partea lipicioasa pe suprafata dorita si freaca un pic pe deasupra, apasand usor; asigura-te ca suprafata este curata, neuleioasa si uscata! Ca sa verifici ca s-a transferat intreg lipiciul, ridica un pic foita si vezi daca mai e lipicioasa pe colturi; daca mai e lipicioasa, apas-o din nou pe piele/suprafata si freaca mai temeinic;
4. O data modelul transferat, indeparteaza foita;
5. Acum aplica ce culoare doresti, folosind pensula, pe modelul cu lipici;
6. Curata modelul, maturand cu pensula sclipiciul care nu s-a lipit;

GLITZA este rezistenta la apa si poate ramane pe piele pana la 5 zile, daca nu speli locul aplicatiei cu sapun. Pe alte suprafete, GLITZA rezista pana ce tu vei vrea sa o indepartezi; se indeparteaza foarte usor prin frecare cu  sapun si apa calda. GLITZA poate fi aplicata pe orice suprafata: piele, obiecte din piele, lemn, piatra, sticla etc (dar nu pe materiale firoase, gen blana sau par).

Very Bella set tatuaje si pictura pe corp

 

Setul de tatuaje şi pictură pe corp oferă distracţie minunată pentru fetiţe, deoarece cu ajutorul acestuia pot dobândi cunoştinţe despre machiaj, şi pe lângă aceasta pot face cunoştinţă cu misterele picturii pe corp. În carte vei găsi şi tatuaje, astfel părţile corpului machiat le poţi decora mai departe. Exersează şi realizează modele interesante cu prietenele tale. Vopselele de machiaj Very Bella sunt sigure, se pot îndepărta cu apă de pielea feţei. Conţinutul Very Bella Carte tatuaje şi pictură pe corp: 1 Cărticică cu idei de înfrumuseţare, cu 20 de pagini de colorat, 12 vopsele de corp, 3 coli cu tatuaje temporare, 2 şabloane de colorat, 1 pensulă, 2 creioane, accesorii. Mai multe accesorii de petrecere, culori si kituri de acuarele pentru pictura pe fata, veti gasi la magazinul de profil OOKEE, dar si la www.eMAG.ro -> Snazaroo sau Carturesti. Iar daca simtiti nevoia unui ajutor in arta face-paintingului, va recomandam cartea Janiei Grossman – Pictura pe fata.

Exit mobile version